banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI İSTİHBARATIMIZIN HAFIZASI SİLİNMİŞ GAZETECİ DOĞRU VE TARAFSIZ OLMALI BASINDAN SORUMLU Menar

Bu haber kez okundu.

MHP’Lİ VEKİLLER MAZBATALARINI ALDILAR

Parti binasındaki mazbata teslim töreninde konuşan MHP İl Başkanı Süleyman Öner, önce destek ve teveccühlerinden dolayı MHP seçmenine, tabanına teşekkür etti, ardından oylarını yüzde 20’lere taşınması ile birlikte 2 milletvekili çıkarttıklarını, seçim sürecinin de huzur ve barış içinde geçmiş olmasından dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdi.

“Seçimler ve alınan sonuç şehrimize, partimize ve ülkemize hayırlı olsun!” diyen Başkan Öner, milletvekili olarak meclise giden iki isim, Fahrettin Oğuz Tor ile Prof. Dr. Sefer Aycan’ın ülkemizin,  Kahramanmaraş’ın kalkınması ve başarısı için hizmet edeceklerine olan inancını yineleyerek, ‘Bizleri en iyi şekilde mecliste temsil edeceklerine inanıyor, onlara başarılar diliyorum!’ dedi.

Öner’in konuşmasından sonra söz alan MHP Milletvekili Prof. Dr. Sefer Aycan, partililere teşekkür etti, seçim sürecinde MHP’nin başarılı olduğunu ileri sürüp, Kahramanmaraş’ta yüzde 13 olan oyunu yüzde 20’lere çıkartarak milletvekili sayısını 1’den 2’ye çıkarttıklarını, bu seçimin galibinin MHP,  mağlubunun da AK Parti ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olduğunu kaydetti, “Bunu kimse inkâr edemez!” ifadesini kullandı.

OY VERMEYENLERE HAKKIMI HELAL ETMİYORUM!

Milletvekili Sefer Aycan, “Seçim sürecinde Cumhurbaşkanı Erdoğan ve partisi AK Parti here türlü siyasi tutarsızlıkları, ahlaksızlıkları, provokasyonları sergilediler, MHP’ye saldırdılar. Buna rağmen başarılı olan MHP olurken, kendileri hüsrana uğradılar. Önce 400 milletvekili diyen, sonra tabandan tepkiyi görünce, rakamı 335’e çeken Cumhurbaşkanı Erdoğan, devletin imkânlarını hoyratça kullanmış, tarafsızlık yeminine rağmen partisi için çalışmış olmasına karşın, bizler ise tüm imkansızlıklara rağmen seçimin galibi olmuşuz.  AK Partinin bu millete neler yaptığını, partimiz için neler söylediğini unutmadık, biliyoruz.   İftiralar attılar, çirkin saldırılarda bulundular, ellerinde Kur’an ile dini siyasete alet ettiler, camileri siyasete alet ederken hiç utanmadılar. Muhtarları sarayda toplayıp baskı kurdular, tehdit ettiler. Bunları unutmadık. Bir şeyi daha unutmuyorum, bize oy v erenlere, destekleyenlere,  emeği geçenlere teşekkür ederken, oy vermeyenlere teşekkür etmiyorum” diye konuştu.

AK PARTİDEN KURTULDUK, ZULÜM BİTMİŞTİR!

7 Haziran genel seçimleri ile milletin AK Parti’den kurtulduğunu belirten Aycan, konuşmasını şu cümlelerle sürdürdü; “Artık görüyoruz ki Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ayakları yere basmıştır.  Dün bize, partimize saldıranlar, çirkin iftiralar atanlar, bugün uzlaşıdan söz ediyorlar. Samimi değiller” dedi ve oy oranı ile milletvekilliği sayısı için de; “Beklentimiz, hedeflerimiz yüksekti, ama olmadı. Biz ülke genelinde bir başarıya imza attık. Herkesin emeği var bunda. Oylarımızın aratmasında emeği geçene il başkanımıza, parti teşkilatına, ilçe başkanlarımıza, Ülkü Ocaklarımıza,  gençlik ve kadın kollarımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu, bir şey daha ekledi, “Ama bu iş burada bitmedi” yorumunu yaptı.

Bir basın mensubunun koalisyon veya herhangi bir parti ile işbirliğine ilişkin sorusu üzerine, “Ortada henüz bir belirsizlik var. Şunu söyleyeyim, biz parti olarak erken seçime hazırız ve hazır olan tek parti de biziz. Yarın seçim olacakmış gibi çalışıyoruz. Hem de tüm imkânsızlıklara rağmen. AK Partiden kurtulmak için her türlü mücadeleye hazırız. Bu meselede, bu uğurda istifa etmemiz gerekiyorsa, isteniyorsa seve seve varız, eyvallah deriz.  Çünkü anamızdan milletvekili doğmadık”

KOALİSYON İÇİN GENEL BAŞKANIMIZ NE DERSE, O…

Aycan konuşması sırasında, seçim yenilgisiyle birlikte Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın o koltukta oturmasının etik olmadığını belirtti, istifa etmesi gerektiğini hatırlatarak, çözüm sürecine de kesinlikle ve asla destek vermeyeceklerinin altını çizdi, “Seçim ve açılım süreci diyorlardı, AKP ve HDP buyursun, açılımı, çözüm sürecini birlikte halletsinler” dedi, yine koalisyona yönelik bir soru üzerine de; “Bizim AKP ile koalisyon yapmamız mümkün değil. Zaten genel başkanımız bunu deklare etti. Diğer koalisyon söylemleri ve söylentileri için söz söylemek erken. Bekliyoruz” şeklinde cevap verdi.

TOR; “HÜKÜMETİN TÜM ORGANLARI İLE

AĞALAR VE PAŞALARLA MÜCADELE ETTİK”

Seçim sürecinde AK Partinin ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın devletin tüm imkânlarını hoyratça kullandığına dikkat çeken Milletvekili Fahrettin Oğuz Tor ise, seçim süresi boyunca çok konuştuklarını, vatandaşın da 7 Haziran’da son sözü söylediğine değindi, “Seçim boyunca bizimle birlikte sahada olan arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Oy verenlere de, vermeyenlere de teşekkür ediyorum. Biz devletle mücadele ettik, hükümeti tüm organları ile ağalar ve paşalarla mücadele ettik. Nihayetinde tek parti hükümeti 7 Haziran’da sandığa gömüldü. Biz bu süreçte yolsuzlukları, hırsızlıkları,  mecliste aklanan bakanların yaptığı yolsuzlukları gündeme getirdik, israfları dile getirdik. Adaletle hükmedilmediğini söyledik. Memurun, işçinin, esnafın, çiftçinin durumunun iyi olmadığını söyledik. Neticede alınan 45 bin fazla oyla oy oranımızı artırıp, iki milletvekili çıkarttık. Bu başarı hepinizin, sizlerin, teşkilatın. Ama bunlar bize hep iftira attılar, başarımızı gölgelemeye çalıştılar. Devletin imkânlarını ölçüsüz kullanarak, israfın göbeğinde oldular. Oy vermeyenlere de teşekkür ediyorum, neden, onları ikna etmemiz lazım. Çünkü bu seçim haksız rekabetlere sahne oldu.”

HAK YİYENLERE HAKKIMI HELAL ETMİYORUM!

7 Haziran genel seçimi ve takip eden süreçte, AK Partinin siyaset tarihinin derinliklerine gömüleceğini iddia eden Tor, son olarak konuşmasını şu cümlelerle bitirdi; “Meclis çatısı altında olsun, siyasi hayatımızda olsun, arsızlara, hırsızlara, yolsuzluklara ve bölücülere gerekli dersi vereceğimize inanın. Kahramanmaraş’a hizmet ettiğini söylüyorlar. Gerçekten hak ettiği yatırımları, hizmetleri alabildi mi? Hayır! Biz bunlarla koalisyonda yokuz. AK Parti HDP ile birlikte yol arkadaşlığı yapabilirler. Biz dün neyse, bugün de oyuz ve asla değişmeyeceğiz. Biz, bizim yanımızda olanları, bize oy verenleri ve vermeyenleri de önemsiyoruz, hırsızlara, talancılara, yolsuzluklara çanak tutanlara hakkımı helal etmiyorum, etmeyeceğim”

  

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol