Öne Çıkanlar YAPILAN YATIRIMLAR İŞVEREN VE İŞÇİNİN ALINTERİDİR YENİ BULVAR GELİYOR MUHASEBE HAFTASI KUTLANIYOR SANKO ÜNİVERSİTESİ FLAMASI KARADENİZ SAHİLLERİNDE KAZA YAPTI

Bu haber kez okundu.

MHP’Lİ CEYHAN, TÜRKOĞLU'NDA SOKAĞA İNDİ
  

24 Haziran'da yapılacak genel seçimler öncesi MHP Kahramanmaraş Milletvekili adayı Dr. Fatih Mehmet Ceyhan, Seçim çalışmaları kapsamında daha önce tamamen gezdiği İlçe gezilerine yeniden başladı. MHP Türkoğlu İlçe Başkanı Mansur Metehan, İlçe yönetimi ve kalabalık  partili ekiple sokağa indiler. Türkoğlu sokaklarında esnafları ziyaret eden Ceyhan, çok sayıda esnafı ziyaret etti. Daha sonra Kılılı'ya geçen kalabalık heyet çarşı esnaflarını ve pazar esnaflarını tamamen tek tek ziyaret etti.

Cumhur İttifakı için vatandaşlardan oy isteyen Ceyhan, "Ülkemiz zor bir süreçte baskı her geçen gün artıyor. Siyasi manada istediğini elde edemeyen güçler başta ekonomi olmak üzere her koldan Türkiye'ye saldırıyor. Ülkemizin bekası tehlike de ve bu bilinçle Liderimiz Devlet Bahçeli, Her fırsatta bu vurgu ya dikkat çekiyor. Cumhur İttifakı ülkemizin güçlü istikrarı olacak. İki lider el birliğiyle bu zor sürecin üstesinden gelecek. Bizler de mecliste hem bu davaya hizmet edeceğiz hem de şehrimizin dört bir köşesinde aktif bir şekilde sorunların çözümü için çaba harcayacağız. Her fırsatta söylüyorum ben Kahramanmaraş'ta olacağım zorunlu hallerde gidip görevimi yapacağım ama diğer zamanlarda şehrimin her köşesinde olacağım. Söz veriyorum Milletvekili maaşımı da almayacağım. Bu parayı da teşkilatlarımıza her ay eşit şekilde vereceğim. Stadyum konusunda da ciddi emek vereceğim. Şehrin sporuna da tabi ki özenle hizmet edeceğim. Şehrimizde ki bütün sorunların çözümünde aktif çaba harcadığımı herkes görecek. Ben şehrim için çalışmaya yemin ettim" dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol