banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR SİZE İHTİYACIMIZ VAR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

MHP'Lİ BAŞKAN AKPINAR'DAN ÜNAL'A SERT CEVAP!

 Milliyetçi Hareket Partisi Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Mustafa Akpınar, birkaç gün önce Ak Parti Kahramanmaraş Mellitvekili Mahir Ünal’ın, MHP’yi hedef alarak sarf ettiği sözlere ağır eleştirilerde bulunarak, sert cevaplar verdi.

Başkan Akpınar, “Öncelikle, 7 Haziranda yapılacak olan Milletvekilliği genel seçimlerinin; Ülkemiz ve  Milletimiz için hayırlara vesile olmasını Cenabı Allahtan niyaz ediyor seçimlerin; kazasız, belasız, hilesiz, provokasyona gelmeden olgunluk ve saygı içerisinde geçmesini temenni ediyorum.

Sayın hemşerilerim; takdir edersiniz ki MHP olarak seçim süreci boyunca Ülke ve Milletimizin menfaatleri ve K.Maraş ımızın huzurunu ön planda tuttuk. Dulkadiroğlu Teşkilatı, Milletvekillerimiz ve MHP ne gönül veren gönüldaşlarımız her alanda ve toplumda, birleştiren hakaretten uzak saygı çerçevesinde çalışmalarımızı yürüttük.

Ancak gelinen noktada; her türlü yolsuzluğa  bulaşmış, herkese iftira atan, hakaret eden, yalan konuşan, Ülkemize ve Milletimize ihanet eden, Yüce Milletimizi biz ve diğerleri diye ikiye bölen  AKP iktidar temsilcileri her fırsatta partimize dolayısı ile bizlere insan onuruna ve adabına yakışmayacak sözler sarf etmişlerdir.

Son olarak sözde K.Maraş milletvekili Mahir ÜNAL ‘’BUNLARA 3 TANE KOYUNU VERSENİZ, 3 KOYUNU AKŞAM AHIRA GETİREBİLİRLERMİ ? GETİREMEZLER. YA BİRİSİ ELLERİNDEN ALIR, YA BUNLAR BİR YERDE KAYBEDER’’  demiştir.

Mahir ÜNAL  bu sözleri ile hala kış uykusundan uyanamadığını göstermiştir. Mahir ÜNAL ve avenesi bilmelidir ki;

-Kılavuzunun karga olduğunun farkına henüz varamamıştır. Halbuki Sayın Cumhurbaşkanı içimize PARELEL girdi biz farkına varamadık demiştir.

-Sayın ÜNAL Ankara da neler olduğunun farkına varmalı, bizi aldatmışlar uyanamadık diyenlere kulak vermelidir.

-Hükümetiniz döneminde İmar yasasının kaç defa değiştirildiğini bilmen gerekir. Yoksa birilerine yol mu verdiniz ? biz demiyoruz sayın ÜNAL !! Ankara’yı parsel parsel satarlarken siz iktidar değilmiydiniz ? yoksa koyunları aramakla mı meşguldünüz ?

-Çözüm süreci dediniz, terör örgütü elebaşı ile görüştünüz. Yapmayın yanlış yoldasınız dedik anlamadınız, sonunda gittiniz Dolmabahçe sarayında hainlerle birlikte poz verdiniz. Eyvah yine kandırıldık dediniz. Şimdi bu masadakilerden Koyun kim? Çoban kim sizden dinleyelim.

-AKP iktidarına 3 dönemde K.Maraş 19 milletvekili verdi. Çobanlık yapmaya talip olmadınızmı yoksa güdülmek kolay mı geldi?

 

Sayın ÜNAL sizler uyurken biz hep uyanık durduk.

Sayın ÜNAL biz Önce ÜLKEM ve MİLLETİM dedik. Siz önce Partimiz ve Menfaatimiz dediniz.

Sayın ÜNAL biz kul hakkı HARAM dedik, siz devlet malı deniz dediniz.

Sayın ÜNAL biz Kutsal değerlerimizi asla asla siyasete alet etmedik. Siz cami içerisinde siyaset yapacak kadar küçüldünüz.

Sayın ÜNAL biz Milletimiz bütündür dedik. Siz ayrıştırdınız.

Sayın ÜNAL biz K.Maraşa hizmet istedik. Siz K.Maraş cep te dediniz.

Sayın ÜNAL tekrar söylüyoruz; Henüz zaman geçmiş değildir, ekibinizi karşınıza alın  TÖVBE edin. ‘’bizi kandırdılar, aldattılar, bize yalan söylediler uyanamadık’’ dün içimize paralel girdi, şimdi ise gözlerimiz gerçeği görmüyor deyin. Uyanın artık..!!!

 

MHP çatısı altında biz helal ve alın teriyle kazandığımız bir dilim ekmeği 9 kişiyle yeriz. Soframızda helal lokma yemek isteyen herkese yer vardır. Ancak bizim soframızda hainlik edenlere, kul hakkı yiyenlere MENFEAT İÇİN EĞİLENLERE  asla yer yoktur.

 

Tüm hemşerilerimizi bizimle yürümeye davet ediyorum.

 

BİZİMLE YÜRÜ K.MARAŞ

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol