Öne Çıkanlar BAHÇE YANGINI EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ İLGİNÇ İDDİA KAYAK MERKEZİ SENEYE HAZIR KOLAT; TAKIMI BERABER ÇIKARALIM ŞEREFSİZ BÖLÜCÜ ÖRGÜT MENSUPLARINI LANETLİYORUM.

Bu haber kez okundu.

MHP’DE NÖBET DEĞİŞİMİ
 Parti binasında gerçekleşen devir teslim töreninde konuşan, ülkücü olduğunu belirten ve daha önce de Ülkü Ocaklarında görev aldığını yineleyen MHP İl Başkanı Ertuğrul Doğan, 2 kez iptal edilen ve 3. genel kurulda gerçekleşen seçimin heyecanlı, çekişmeli, ama şölen havasında geçtiğini söyledi.

“Hepimizin birlik ve beraberliğe ihtiyacı var. Hele şu günlerde, buna daha çok ihtiyaç varken, Allah korusun biz bölünürsek Türkiye bölünür, İslam dünyası bölünür. Biz bu ülkeye sevdalıyız. Bizdeki sevda 3 hilal sevdasıdır” diyen ve hafta içinde mazbatasını alan Ertuğrul Doğan, bu kez huzurda olmayan (özel işi sebebiyle şehir dışında bulunduğundan) Başkan Süleyman Öner’den (yardımcısından) görevi devraldı, ‘bismillah!’ diyerek koltuğuna oturdu.

Devir teslim gününde Ülkü Ocakları başkanı, ilçe teşkilat başkanları, yönetim kurulu üyeleri ve partililer hazır bulundu.

KİMLİK GAZETESİ olarak Başkan Doğan’a başarılar diliyoruz.  

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol