banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI GAZETECİ DOĞRU VE TARAFSIZ OLMALI İSTİHBARATIMIZIN HAFIZASI SİLİNMİŞ BASINDAN SORUMLU Menar

Bu haber kez okundu.

MHP’DE KİRAZ’LAR ÇİÇEK AÇTI
 “Kahramanmaraş’a projelerimle geldim “ diyen MHP Milletvekili aday adayı Fehmi Kiraz, esareti kabul etmeyen Kahramanmaraş için herkesin MHP’ye oy vermesi gerektiğini hatırlattı, kadınlar günü sebebiyle annesine verdiği çiçek, salonda duygulu anların yaşanmasına sebep olurken, partililer ‘MHP’de Kiraz çiçek açtı’ sözlerine neden oldu.

Aday adaylığı açıklamasından önce konuşan İl Başkan Yardımcısı Ahmet Kahveci, önce kadınların gününü kutladı, aday adaylarının kaliteli ve değerli isimlerden oluştuğunu belirterek, tüm aday adaylarına başarı dileklerini gönderdi.

Kahveci, Cumhuriyet tarihinin en buhranlı günlerinin yaşandığı şu günlerde, ülkenin ve Kahramanmaraş’ın MHP’ye ihtiyacı olduğunu belirterek, “İktidar durumdan vazife çıkartmakla meşgül. Hergün şehitlerimiz geliyor, uçaklarımız düşüyor. Devlet bölünme aşamasına gelmiş. Teröre verilen tavizler ne yazık ki tavan yapmış durumda. Bize ve size olan teveccüh her geçen gün artıyor. Bu MHP’nin iktidara yürüyeceğinin, ayak seslerinin işaretidir” dedi ve son olarak da üç hilali şahikalara taşıyacaklarını iddia etti.

TÜRKİYE ZOR BİR DÖNEMEÇTEN GEÇİYOR

Dersine çalışmış talebe gibi hazırlıklı gelen ve hayli heyecanlı olduğu gözlemlenen Kiraz, önce zengin kariyerinden oluşan özgeçmişinden kesitler aktardı, sonra da neden aday adayı olduğunu açıkladı. “Türkiye zor günlerden geçiyor. Zor ve son dönemeç bu seçim. Gelmeden, aday adaylığımı açıklamadan önce, genel başkanımız sayın Devlet Bahçeli ile görüştüm, projelerimi takdim ettim. Sevgili dostlar, ekonomide, siyasette, iç ve dış politikada sıkıntılar var. İktidar bu sıkıntıları daha da büyütüyor, sorunları azaltmak yerine büyütmeye çalışıyor, adeta yangına benzin döküyor. Soruyorum size, hayatımızdan memnun musunuz, mutlu musunuz? Ne yazık ki ülke kutuplaşmaya doğru gidiyor. Çoluk çocuklarımız geleceğinden endişe duyuyor, hepimiz de kaygılıyız.  Geleceğimiz ipotek altında. Üniter devlet konusunda sıkıntı had safhada. MHP olarak iktidar olduğunuzda, Güneydoğu halkıyla barış imzalayıp, onlara sahip çıkacağız” diye konuştu.

KAHRAMANMARAŞ SAHİPSİZ KALMAYACAK

İddialı ve düzgün cümleler kurarak konuşmasını sürdüren Kiraz, yerel meselelere gelince, önce çürük olduğu halde 10 milyona yakın güçlendirme için paranın harcandığı 12 Şubat Stadyumuna değindi, paraların toprağa gömüldüğünü iddia ederek, iktidara geldiklerinde bunu yapanlardan hesap soracaklarını, çünkü Kahramanmaraş’ı sahipsiz bırakmayacaklarını duyurdu.

Tarımla ilgili üç büyük projesinden de örnekler veren Kiraz, bölgenin kalkınması adına ne varsa, iktidar olduklarında hayata geçireceklerine dair söz verdi, “Şunu herkes bilsin ki, MHP gümbür gümbür geliyor. Kahramanmaraş’ın yükselen sesi MHP olacaktır. Desteklerinizi ve dualarınızı bekliyorum” ifadesini kullandı.

 


Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol