Öne Çıkanlar BAŞKAN TOPBAŞ ANILARINI TAZELEDİ AYDIN; KILAVUZLU SULAMASINI BİTİRECEĞİZ Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye SAHADA ÇALIŞIYORUZ! baskan

Bu haber kez okundu.

MHP’DE 4. SIRAYA PROF. KÜTÜKÇÜ GETİRİLDİ

 Siyasi partilerin milletvekili listeleri Kahramanmaraş kamuoyunu halen meşgul etmeye devam ederken, son birkaç günün konusu Milliyetçi Hareket’ten istifa eden isimler olmuştu.

Bir son dakika gelişmesi ise, siyasi gündemde yine Milliyetçi Hareket’in  olacağını gösteriyor. Son dakika gelişmesine göre; 4. Sıra milletvekili adaylığından istifa eden EjderOruç’un yerine Prof. Dr. M. Akif Kütükçü getirildi.

Bu gelişme, milletvekili  listelerin kesinleşeceği 24 Nisan tarihine kadar başka gelişmelerin de habercisi olarak yorumlanıyor. Kütükçü adaylığını açıklamaya eşi ile birlikte gelerek farklı bir çizgi çizmiş ve özellikle Milliyetçi Hareket’in bayan üyelerinden çok büyük bir ilgi ve destek görmüştü.

 

PROF. DR. MEHMET AKİF KÜTÜKÇÜ KİMDİR?

 

*Mehmet Akif Kütükçü, Kahramanmaraş merkez Şekerli mahallesinde 1968 yılında doğdu.

*İlkokulu İstiklal ilkokulunda, ortaokul ve liseyi ise Kahramanmaraş İmam Hatip Lisesinde okudu.

*Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesinde 1986 yılında başladığı üniversite eğitimini 1990 yılında tamamladı.

*Selçuk Üniversitesi Hukuk Fakültesinde asistan, Kırıkkale Üniversitesi Hukuk Fakültesinde Yardımcı Doçent, tekrar Selçuk Üniversitesi Hukuk Fakültesinde Doçent,

*Çukurova Üniversitesi Hukuk Fakültesinde Profesör olarak görev yaptı.

*En son Gaziantep Zirve Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekanı iken 2015 genel seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi’nden milletvekilliği aday adaylığı için görevinden istifa etti.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol