Öne Çıkanlar YAPILAN YATIRIMLAR İŞVEREN VE İŞÇİNİN ALINTERİDİR YENİ BULVAR GELİYOR MUHASEBE HAFTASI KUTLANIYOR SANKO ÜNİVERSİTESİ FLAMASI KARADENİZ SAHİLLERİNDE KAZA YAPTI

Bu haber kez okundu.

 MHP MV. ADAY ADAYI CEYHAN; “CUMHUR İTTİFAKI ADAYIMIZ ERDOĞAN’DIR.”
 Ayanı zamanda da Kahramanmaraşspor Kulüp Başkanı olan memleket sevdalısı isim MHP Milletvekili aday adayı Fatih Mehmet Ceyhan, yaptığı açıklamada; “Bu mücadelede ülkemiz ve vatanımız için kanımızın son damlasına kadar hizmet etmeye çalışacağız. Kısaca kendimden bahsedeyim 1970 Kahramanmaraş doğumluyum. Babam, Kızıldamlar köyünden, Annem ise Eskalen'lerden. 1988 Anadolu Lisesi Matematik bölümü mezunuyum. İstanbul Üniversitesi Siyasal bölümü ve devamında 3 yıl da Kamu yönetimi bölümünde okuyarak mezun oldum. 1994 yılında mastır yapmak üzere İngiltere’ye gittim. Yalnız ben bir memur çocuğuyum Londra da hayatın çok pahalı olduğu bir ortamda hem okuyup hem çalışmak istedik ama paramız yetmedi ve geri döndük. Gazi Üniversitesinde yüksek lisansımı tamamladım. 2017 yılında da Allah nasip etti işletme doktoramı bitirdim. 1996 yılında şehrime döndüm ve bir firma da dış ticaret müdürü olarak işe başladım. 14 ay çalıştıktan sonra kendi işimi kurdum. Ülke ihracatına bir ülkücü nefer olarak, bir Türk vatandaşı olarak katkı sağladım ve 1.5 yıl içerisinde ciddi başarılar elde ettik. 22 yıldır çalıştığım tekstil sektöründe ülkemize büyük hizmetleri ihracatta ilk binde olan bir ağabeyimizle 8 yıldır ortaklık yapıyoruz. Bu çalışmalar neticesinde de 2016 yılında İhracatta Türkiye 26'ncısı olduk. Bunun haklı gururunu yaşıyoruz.

Daha önce PTT 1. Ligden büyük bir borç yükü ile düşen Kahramanmaraşspor'umuz İstanbullu bir ailedeydi ve takım ortada kalmıştı. Bir Kahramanmaraşlı olarak, Milliyetçi bir kardeşiniz olarak bir memleket sevdalısı olarak kulübü 10.5 milyon borçla devir aldık. 4 sezondur da kulüp başkanlığı yapıyorum. Zorunlu olmadığı halde etik ve ahlaki değerleri göz önünde bulundurarak spora siyaset karıştırmamak adına Milletvekili Aday Adayı olduğum için geçen hafta görevimden istifa ettim. Bu zamandan sonra hedefim ülkücü hareketin yükünü çekmiş Kahramanmaraş için bu şehrin bir çocuğu ve bu davanın bir neferi olarak hizmet etmek olacaktır. Evliyim ve dört çocuğum var.

Bu dönemde aday adayı oldum çünkü ülkemizin etrafında büyük bir ateş çemberi var. Bu sebeple bu seçimler daha büyük bir önem kazanmıştır. Bizim bu ülke de yaşayan vatandaşlar olarak Şehitlerimize vefa, milletimize beka borcumuz vardır. Ülkemiz ve milletimiz için Şehitlerimiz var. Bizim gelecek nesillere beka borcumuz var. Bu sebeple atalarımızın bize miras bıraktığı bu güzide vatana bu bakışla hizmet etmemiz lazım. Sorumluluğumuz büyük. Mücadelemiz çetin ama kararlılığımız tamdır. Bugünkü gelinen bu nokta da bu seçimlerin önemine binaen güçlü bir ittifak kurulmuştur. Bilge Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli'nin de buyurduğu gibi Cumhur İttifakı adayımız sayın Recep Tayyip Erdoğan'dır. Cumhur İttifakının sonuna kadar arkasındayız ve milliyetçi ülkücü hareketin de mecliste hak ettiği şekilde ülkesine hizmet etmesi için sizlere de büyük bir görev düşüyor. 24 Haziran seçimlerine kadar gece gündüz demeden çalışacağız ve ülkemizin her alanda baskı altında olduğu bu dönemde birlikte bu zorlukları aşacağız. Bu davanın bir neferi olarak geçmişte nasıl kendime görev yükleyip ülkem ve ülkücü hareket için hizmet ettiysem bugünde aday adayı olarak hizmet etmeye devam edeceğim. Bu dava mirastır. Bu dava kutsaldır.  Her zaman tek gayemiz ülkemizin geleceği olmuştur. Ben değil, vatan diyen bir aileden geliyoruz. Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli'nin büyük destek verdiği cumhur ittifakının anlamı da budur. Ülkücü hareket bu güzel ülkenin sevdalısı bir harekettir. Bizim sevdamız vatan ve millet sevdasıdır" dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol