banner1482
Öne Çıkanlar PAZAR GÜNÜ DANANIN KUYRUĞU KOPUYOR PAZARCIK MESLEK YÜKSEKOKULU MEZUNİYET TÖRENİ TÜRK ÇİFTÇİSİNE HİZMETTE ASIRLIK MARKA TÜRKÜLERLE YOLDAŞIZ OZANLARLA GARDAŞIZ TÜNELLER YOĞUN BAKIMA ALINDI

Bu haber kez okundu.

MHP KARAKÖPRÜ  İLÇE BAŞKANI MAHMUT ÇİFTÇİ SESSİZLİĞİNİ BOZDU!
 Hepimizin takdiridir ki yaşanılan bu buhranlı süreçte Lider Devlet Bahçeli her türlü melanete hiç tereddütsüz kendisini ve partimizi siper etmiştir. Hepimizin sağduyulu olması gereken bu karmaşada Lider Devlet Bahçeli Ana Muhalefet Partisi Millet Vekili olan ayrıca “hangi çorbanın çeşnisi olduğu belli olmayan” Eren Erdem adında ki şahıs tarafından Hakaret içeren sözlerle eleştirilmiştir. Öncelikle kimdir? Bu Eren Erdem kısaca tanıyalım. Kanımca reklam kokan hareketlerden vazgeçmeyip daimi olarak " tribüne nasıl daha iyi oynarım”? sorusu ile yaşayan bir müptezeldir. Fakat bir kendini bilmez oluşu yer aldığı medyanın gazete, televizyonunu, sahip olduğu sosyal paylaşım alanlarını MHP'ye saldırmak için kullanırsa, haddini bildirmememiz için gerekçe değildir. Dünyanın kanunu budur her istediğini söyleyen istemediğini işitir.

Daha önce de yine haddini aşmış Liderimizi "Irkçılıkla" suçlamıştır. Türkiye'de ırkçılık yapmakla suçlanacak en son lider, Devlet Bahçeli iken, onu "Irkçılıkla" suçlayan bu meczup, PKK gibi terör örgütüne ve uzantılarına sempati duyduğunu saklamaya bile gerek görmeyecek kadar şaşkındır. Ayrıca yaşadığımız darbe sürecinde her türlü kışkırtma ve hainliğin karşısında milli set olmuş Liderimiz Devlet Bahçeli'ye "Irkçı" suçlaması yapan Eren Erdem  "ROJ TV'den teklif gelse, orada program yaparım." demesinden dolayı Cumhuriyet Halk Partisi tabanı tarafından "PKK'lı Vekil" diye ağır şekilde eleştirilmiştir.

Yine aynı Eren Erdem'in geçmişteki "Türkiye'nin anayasasında Kürtçe olmasın! Ama Türkçede olmasın. İstiklal Marşında TÜRK kelimesi geçmiyor." şeklindeki sözleriyle de aslında ne olduğunu ortaya koyan biridir.  Eren Erdem'in yine geçmişte söylediği "Türk-Kürt savaşını körükleyen orduyu protesto ediyorum"  sözleri, aynı zamanda PKK'nın vahşetlerini görmeyip, vatanı savunan ordumuzu suçlaması ile de aslında açıkça bu ülkenin ekmeğini yiyip kuyusunu kazanlardan olduğunu ortaya koymuştur. Hal böyleyken Eren Erdem vatanın teminatı olan partimizin adını destursuz ağzına almaktan kaçınma yoluna gitmelidir. Eren Erdem'in durduğu yer bellidir.  İşte bu yüzden MHP'nin duruşunu anlayamaz.

Mezhepçi söylemleri ve provokatif çıkışlarıyla gündemden düşmeyen bu şahsın kimlerin maşası olduğunu tarih bir gün yazacaktır. Ayrıca Fetullahçı Terör Örgütü’ne verdiği destekle tanınan Erdem, daha önce de Türkiye ile İran arasında savaş çıkması durumunda İran’ın tarafını tutacağını açıklamış, yine Osmanlı Padişahı Yavuz Sultan Selim’e Alevileri katlettiği iddiasıyla hakaretler savurmuştu.  Partimiz ve teşkilatımız bu şâhısa gereken cevabı vermiş ve layık olduğu üslupla haddini bildirmiştir.

Haber-Kevser Yılmaz 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol