Öne Çıkanlar MÜFTÜ İMRAN KILIÇ ADAY ADAYI OLDU GÜNEŞ PETROL HAYIRLI OLSUN! SARIYERDE KALDI MODERN SAĞLIK MERKEZLERİNE KAVUŞACAK MST MARKA KAZICI YÜKLEYİCİLER TERCİH EDİLİYOR

Bu haber kez okundu.

MHP İLÇE BAŞKANLARINI TANITTI
 Parti binasındaki tanıtımda konuşan MHP Kahramanmaraş İl Başkanı Mustafa Bastırmacı, MHP teşkilatı olarak mahalli seçimlere hazır olduklarını ve start verdiklerini söyledi, ilçe adaylarını tanıtmak için burada olduklarını belirtti.

 

İl Başkanı Bastırmacı, “MHP, Allah, Kur’an, bayrak, vatan ve milli-manevi değerler uğruna elinden gelen çabayı gösterdi, gösteremeye devam edecektir. Biz ayrıştırmıyoruz, kamplaştırmıyoruz. Biz bir arada, özgürce yaşamanın onurlu mücadelesini veriyoruz. Biz MHP olarak her zaman başımızı dik, yolumuzu açık tuttuk. Milletin bekası içindir verdiğimiz mücadele. Onbir senedir iktidarda bulunan AK Partinin yolsuzlukları, yozlaştırdığı şehir anlayışı bizimle son bulacaktır. Millet adına mücadele eden sizlerin, birlik ve beraberlik içinde olmasını istiyoruz. Göreceksiniz, bizim bu birlik ve beraberlik ruhumuz, Kahramanmaraş’ın burçlarına 3 hilali dikecektir. Gün birlik günü, gün beraberlik günü” dedi.

 

SİYASET MHP’DE YAPILIR

 

Ülkücü camiayı bir çatı altında toplanmaya davet eden İl Başkanı Mustafa Bastırmacı, ülkücülerin bu yolda gayretli olacaklarına inandıklarını belirterek, “İki ilçemize iki başkanımızın atanması ile hem partimiz, hem bu ilçelerimiz güç kazanmıştır. Arkadaşlarıma teşekkür ediyor, onlara başarılar diliyorum” diye konuştu, siyasetin MHP çatısı altında olabileceğine vurgu yaptı.

 

Dulkadiroğlu ilçe başkanlığına atanan Mustafa Akpınar ise, konukları selamları, hoş geldiniz dedi, sonra da Genel Başkanları Dr.Devlet Bahçeli onaylı atama yazısı için kendilerine tevdi edilmesinde büyük emeği geçen İl Başkanı Mustafa Bastırmacı’ya teşekkür etti, bu güvene, bu itimada layık olabilmek için var gücüyle çalışacağının altını çizdi.

43 mahalle, 58 köyden oluşan Dulkadiroğlu ilçe başkanlığına atanan Mustafa Akpınar, belediyeyi alabilmek için her türlü çabayı göstereceğini de söylemeyi unutmadı, “göreceksiniz, bu uğurda girmedik sokak, çalmadık kapı bırakmayacağız. Bize güvenin yeter!” dedi

 

BASTIRMACI’YA TEŞEKKÜR!

 

3 yıldır görev yaptığı MHP merkez ilçe yönetimine teşekkür ederek konuşmasına başlayan Onikişubat ilçe başkanı Mesut Tosun da, lisede öğretmenliğini yaptığı Mustafa Akpınar ile birlikte çalışmaktan mutlu olduğunu kaydetti, “İl Başkanımız sayın Mustafa Bastırmacı’nın görev yaptığım dönemlerde bana verdiği desteğe müteşekkirim. Hep içimi rahatlattı, hep önümü açtı, hep yol gösterdi. İl Başkanımın ve sizlerin güvenine layık olmaya çalışacağım. Kahramanmaraş MHP’nin potansiyelini biliyor. Bugüne kadar belki yüzde 25 enerji ile çalıştık, bundan sonra bu enerji yüzde yüz’e çıkacaktır” dedi ve herkese teşekkür etti.

Konuşmaların ardından her iki ilçe başkanına Başkan Mustafa Bastırmacı tarafından atama belgeleri teslim edildi.

Her iki ilçeye atama törenine çok sayıda partili yanında, MHP Kadın Kolları Başkanı Halide Akben de katıldı.

 












Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol