Öne Çıkanlar dizi TEYFİK YAĞCI İSTİFA ETTİ!!! KAHVE İÇİRECEK 13 YIL ŞEYTAN TAŞLADIK GÖRÜMCEDEN YENGEYE BÖBREK NAKLİ

Bu haber kez okundu.

 MHP İL BAŞKANI DOĞAN; “MARAŞ’I 12 – 0 YAPACAĞIZ”
 Kervanhan da basın mensupları ile bir araya gelen MHP İl Başkanı Ertuğrul Doğan, Dulkadiroğlu ilçe Başkanı Ömer Emreh Satıcı, Onikişubat İlçe Başkanı Müfit Dal ve il ve ilçe yönetim kurulu ile kadın ve gençlik kolları katıldı.

 Basın toplantısının açılış konuşmasını yapan Ömer Emrah Satıcı ,”Basın mensuplarımızla göreve atanmamız sebebi ile bir araya gelelim ve ilçe belediye başkan adaylarımızı ve seçim sürecimizi anlatmak için bugün bu basın toplantısını düzenledik.. İl başkanımız Ertuğrul Doğan, Onikişubat İlçe Başkanımız Müfit Dal ve yönetim kurulu üyelerimiz burada hepsine teşekkür ediyorum, basın mensuplarımızın soracakları çok soru olduğunu biliyorum ve sözü il başkanımıza bırakıyorum,” dedi.

1 NİSAN’DA 12 BELEDİYE BAŞKANIMIZ OLACAK

MHP İl Başkanı Ertuğrul Doğan: “Kahramanmaraş’ta 11 artı Büyükşehir olmak üzere 12 belediye başkan adayımız var, 1 Nisan sabahı 12 belediye başkanımız olacak bugünden söylüyorum 12 – 0 olacaktır,” dedi.

Nurhak da Ak Parti 2217 oy MHP 2096 oy iki partinin toplam oyu 4 bin 311 etmekte, CHP’nin oyu ise 2413 olup, Ak Parti ve MHP oylarının ayrılması sonucu Nurhak ilçesini sürekli CHP kazandı.

Bugün yüzde yüz fazla oyla Nurhak bizim diyen Doğan: “ Arkadaşlar, Kahramanmaraş’ta tüm ilçelerde seçimi kazanacağız..

Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Hayrettin Güngör, 11 ilçe başkan adayımızla birlikte 31 Mart 2019 akşam sonucu ilan ettiğimiz de Kahramanmaraş’ta 12-0 olduğunu göreceksiniz..

BELEDİYE MECLİSİN DE MHP OY İSTİYORUM..

2014 yılında olduğu gibi bu seçimlerde de 4 oy kullanacağımızı hatırlatan MHP il başkanı Ertuğrul Doğan: “ Birinci oy Büyükşehir Belediye Başkanlığı için.. ikinci oy ilçe Belediye Başkanlığı için, burada bir sorun yok, Büyükşehir ve 11 ilçe belediye başkanımız belli bizim adayımız.. Ancak Belediye Meclisinde MHP’liler MHP Belediye Meclisine, Ak Partililer Ak Parti Meclisine verme kararı alındı.. Bu sebeple sizlerden basın mensuplarından belediye başkan adaylarımıza ve Meclis üyelerimize oy istiyorum.. Diğer bir oy ise : Mahalle muhtarı için onu da kime isterseniz ona verin Mahalle muhtar adayını siz seçeceksiniz..

DOĞAN: “ BİZİM HİÇBİR PAZARLIĞIMIZ YOK

Meclis üyesi pazarlığı yapmadık, Belediye Başkan adayı pazarlığı yapmadık, her parti Cumhurbaşkanlığında olduğu gibi ortak belediye başkan adayına oy vereceğiz, herkes kendi belediye meclis üyesi adayına oy verecek sonuç ülkemize milletimize hayırlı olsun,” diyorum..

    11 ilçe başkanımız, il başkanımız ,Milletvekilimiz, Belediye Başkan adaylarımız, Belediye Meclis üyesi adaylarımız her gün ayrı bir mahalle de yada eski adı ile köyde çalışarak çalınmadık kapı, alınmadık gönül bırakmayarak oy isteyeceğiz, Dulkadiroğlu ilçe başkanımız Ömer Emrah Satıcı, Elmalar Mahallesi (Köyünde) dün başladı.. Biz Nurhak tan başlattık diyen Ertuğrul Doğan: “ Nurhak ilçemize habersiz gittim, Ak Parti ilçe Başkanı ile MHP ilçe başkanının kol kola birlikte esnaf ziyareti yaptıklarını gördüm..

    Çağlayancerit ilçemize habersiz gittim, mevcut Belediye Başkanı Üzeyir Kızılseki ile yeni belediye başkanı adayımız, Ak Parti ve MHP İlçe başkanımızın kol kola esnaf ziyareti yaptığını gördüm, her iki ilçede ki her iki parti teşkilatımıza gönülden teşekkür ediyorum, çünkü bu seçim kazanma meselesi değil beka meselesi.. bizde görev istenmez verilir, verilen göreve de baş üstüne deriz,” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol