banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI GAZETECİ DOĞRU VE TARAFSIZ OLMALI İSTİHBARATIMIZIN HAFIZASI SİLİNMİŞ BASINDAN SORUMLU Menar

Bu haber kez okundu.

MHP, HENÜZ SON SÖZÜNÜ SÖYLEMEDİ

Kimlik Gazetesini ziyarette, Kahramanmaraş’ın Kürdistan haritası içerisinde gösterilmesine sert tepki gösteren MHP Milletvekili aday adayı Mustafa Bastırmacı, “Biz Kahramanmaraş’ı ne PKK’dan, ne de AK Partiden aldık. Bu şehir bize Sütçü İmam’ın, arkadaşlarının, şehitlerimizin emanetidir” dedi.

Gazete sahibi Mehmet Fiskeci ile dertleşen, içini döken, kaygılarını dile getiren, ülkücüler olarak ülkenin birlik ve dirliğini her şeyin üstünde tuttuklarını söyleyen Bastırmacı, genel seçimlerde kadar kenti, ilçeleri ve köyleri gezeceğini, mahalle ziyaretleri ile ülkenin içinde bulunduğu siyasi ve ekonomik kriz ortamını insanlara anlatacağını söyleyerek;  “Ülkeyi bölmek isteyenlere karşı her zaman sağduyularını muhafaza edeceklerini” belirten Bastırmacı, “Ancak şu unutulmamalıdır ki genel başkanımızın da söylediği gibi bizim yeminimiz Türk milletinin varlığını korumak ve Türkiye'nin bölünmez bütünlüğünü sağlamamaktır. MHP ve Türk milleti son sözünü henüz söylememiştir. MHP çözüm süreci denilen, çözülme ve çöküş planına karşıdır, her daim kararlılıkla karşı duracaktır. Çünkü MHP daha son sözünü söylemedi" diye konuştu, ekonominin iyiye gitmediğini, işsizliğin çığ gibi büyüdüğünü, Türkiye’nin dış dünyada itibarının sıfırlandığını sözlerine ekledi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol