banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI GAZETECİ DOĞRU VE TARAFSIZ OLMALI İSTİHBARATIMIZIN HAFIZASI SİLİNMİŞ BASINDAN SORUMLU Menar

Bu haber kez okundu.

MHP DULKADİROĞLU İLÇE BAŞKANI AKPINAR'DAN TERÖRE LANET!
 MHP Dulkadiroğlu İlçe Teşkilat Başkanı Mustafa Akpınar, yayınladığı mesajında şunları söyledi; "Mübarek Mevlit Kandili gibi bir günde gerçekleştirilen eylem den anlaşılacağı üzere arkasında kim yada kimlerin olduğu aşikardır. İnsanlıktan nasibini almamış, vatan, İslam ve Türk düşmanları gerçek yüzlerini bir kez daha göstermişlerdir. Birlik ve beraberliğe en çok ihtiyacımız olduğu bu günlerde YILMAYACAĞIZ, YIKILMAYACAĞIZ. Yaralarımızı hep birlikte saracağız.

MHP olarak yıllardır söylediğimiz gibi sen ben yok biz varız, Terörle Mücadele konusunda Hükümete sonuna kadar destek olduğumuzu açıkladık, tekrar açıklıyoruz. Canımızı yakan kim yada kimler varsa bedel ödemeye ve bedel ödetmeye hazır olduğumuzun bilinmesini isteriz. Yıllardır bize bu acıları yaşatanlar ve arkasındaki efendilerinden hesap sorulmalı gereği ne ise yapılmalıdır.

 

‘’Vakit birlik vaktidir, vakit beraber olma vaktidir, vakit şahsi emel ve arzulardan uzak Vatana ve Millete sahip çıkma vaktidir.’’

 

Bombalı saldırıyı üstlenen TAK isimli yapı sözde PKK nın silahlı gençlik yapılanması Kürdistan Özgürlük Şahinleri olarak bilinir. Örgütün lider kadrosundan Duran KALKAN ve Cemil BAYIK’ın talimatı ile 2003 yılında kurulmuştur.

PKK-İŞİD-FETO-DHKP/C-MLKP terör örgütü mensuplarından, yardım yataklık yapanlardan, arkasındaki güçlerden en ağır şekilde hesap sorulmalı topyekun mücadele edilmelidir.

Bir kez daha şehitlerimize Allahtan Rahmet yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. Kamuoyuna saygı ile duyurulur" diye konuştu.

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol