Öne Çıkanlar DUALARIMIZ ŞEREF EROĞLU İÇİN KAHRAMANMARAŞ BBS 0-1 OFSPOR HALİL İBRAHİM SOFRASINA BUYURUN! MİLLİ BİLARDOCUMUZA DESTEK BATIPARK ER MEYDANI

Bu haber kez okundu.

MERHUM YAZICIOĞLU, SİYASETİN YİĞİDOSUYDU
  

BBP İl Başkanı Hasan Kızıldağ, mesajında lideri Yazıcıoğlu’na övgüler yağdırdı, İşte o yiğit 55 yıllık ömrünü bin yıllık terkibin uğruna adamış, aziz Türk milletinin derdini davasını iktidar yapmanın mücadelesini vermekteyken alçakça bir suikast sonucu şehit dilen; Büyük Birlik Hareketinin Lideri, ülkücülerin ağabeyi, büyük devlet adamı Şehit Muhsin Yazıcıoğlu'dur. Cennet mekan Muhsin Yazıcıoğlu bir Alp'ti; O'nu tanıyan herkes O'na şehadet eder ki O yiğitlerin önünde bir serdar'dı. Muhsin Yazıcıoğlu bir Eren'di; O kalbini rabbine tam manasıyla bir teslimiyet içerisinde bağlamış, o yüzden hep rabbine kavuşmak arzusundaydı. Muhsin Yazıcıoğlu bir Alperen'di, O Hoca Ahmet Yesevi'nin yetiştirip Anadolu'ya gönderdiği imanlı yiğitlerin tıpa tıp aynısıydı. Velhasıl Muhsin Yazıcıoğlu bizler henüz ortaokul öğrencisiyken yüreğimize düşen bir kahramandı. Kendi şahsi ikbalini ve istiklalini devletin ve milletin istikbal ve istiklaline tercih eden büyük bir devlet adamıydı. Mamak zindanlarında tomurcuklanıp, siyaset meydanlarında açan bir GÜL'dü Muhsin Yazıcıoğlu. Siyasette ilkeli seviyeli ve dik duruşuyla kahti rical eksikliği çekilen her ortamda, sorumlu devlet adamlığı kimliğiyle şahsi ihtiraslara yenik düşmedi. Bir saniyesine bile hakim olamadığımız, hükmedemediğimiz bir hayat için bu kadar fırıldak olmanın anlamı yoktur cümlesini tüm siyasetçilere hediye ederek ömrü boyunca dik durdu, düz yürüdü. Yani Muhsin Yazıcıoğlu siyasetin gülgüle-i deminde siyasetin kirli kuralları ve çarkları ile mücadelede saf tutmayı kendisine hiç yakıştıramadı. O safhada hiç hizalanamadı. Dolayısıyla güç odaklarının dayattığı bir siyasi portre değildi. Böyle bir siyasi lider gibi davranmadı. En açık ifadeyle siyasetin yiğidosuydu. Belki de siyasetin kuralları dışında sadece bir mümin gibi davrandığı için siyasi ikbal ve istikbal göremedi ve partisi iktidar olmadı. Ama O'nu tanıyan herkesin ortak kanaati; yaşadığı gibi sonsuzluğun sahibine yürüdü. İftarı şehadet olan bir sevdaya oruçlu bir mümin olarak aramızdan ayrıldı. Biz kendisini Allah'ın en soylu eseri olarak tanıdık ve bildik. Bu vesileyle adamlığın, mertliğin, hoşgörünün, tevazuunun, güzel ahlakın ve adanmışlığın timsali sahabe ruhlu Muhsin Başkanımız başta olmak üzere beraberinde şehadet şerbetini içen yol arkadaşlarını, rahmet minnet ve özlemle anıyoruz. Ruhları şad, mekanları cennet olsun.

Özet olarak O'nun yokluğuyla ilgili hüznümüzün tarifi kelimelere sığmayacak kadar büyük ve omuzlarımızdaki yük taşıyamayacağımız kadar ağır olsa da; kendisinden aldığımız cesaret ve ferasetle bize bıraktığı ulvi davaya sahip çıkmak, kendine yapılan bu alçak suikastın faillerini bulup ve onlara kan kusturmak boynumuzun borcudur. Tüm dost düşman bilsin ki O'nu unutmayacağız, unutturmayacağız.”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol