banner1482
Öne Çıkanlar PAZAR GÜNÜ DANANIN KUYRUĞU KOPUYOR PAZARCIK MESLEK YÜKSEKOKULU MEZUNİYET TÖRENİ TÜRK ÇİFTÇİSİNE HİZMETTE ASIRLIK MARKA TÜRKÜLERLE YOLDAŞIZ OZANLARLA GARDAŞIZ TÜNELLER YOĞUN BAKIMA ALINDI

Bu haber kez okundu.

MEHMET BAYAZIT, ONİKİŞUBAT BELEDİYE MECLİS ÜYELİĞİ İÇİN BAŞVURUSUNU YAPTI
  

AK Parti il binasının toplantı salonunda, büyük bir coşku ve kalabalık ile başvuru için gelen, Anadolu Üniversitesi işletme mezunu Mehmet Bayazıt’ı (40) başta ailesi olmak üzere, akrabaları, dostları yalnız bırakmazken, başvuru evraklarını teslim alan Onikişubat İlçe Teşkilat Başkan Vekili Ali Köfte, “Mehmet Bayazıt kardeşimize çıkmış olduğu bu kutlu yolda başarılar diliyorum. Rabbim gönlüne göre versin” derken Belediye Meclis Üyesi adayı Bayazıt da, kendini tanıttı, 1978 Türkoğlu doğumlu olduğunu söyledi, Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odasında, gıda toptancılar komitesinin başkanlığını da yürüttüğünü belirttikten sonra, “Bu görevim ile de sektör çalışanlarının, üyelerimizin sesi oldum, olmaya da devam edeceğim. Bugün bu başvuru ile hem yıllardır içinde olduğum davanın sesi, temsilcisi olduğum kadar, gıda toptancıları sektörünü de temsil etmeye çalışacağım. Buraya kadar gelen, beni bu mutlu günümde yalnız bırakmayan aileme, dostlarıma teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Başvuru için salonda hazır bulunan yakınları da alkış tuttular, başarı dileklerinde bulundular.

MEHMET BAYAZIT KİMDİR?

1978 Yılında Kahramanmaraş'ın Türkoğlu İlçesinde doğmuştur. İlkokulu; Yeşilyurt Köyü İlk okulunu, Ortaokulu; Şekeroba Ortaokulunu, Liseyi; Nurdağı Lisesini bitirdikten sonra Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi Toptan ve Perakende Satış, Perakende Satış ve Mağaza Yönetimi Bölümünden mezun oldu.

Satış Temsilciliği ve Pazarlama sektörüne 1998 yılında başlamış olup 2000 yılına kadar Satış temsilciği görevinde bulunduktan sonra Askerlik hizmeti için iş hayatına ara vermiş döner dönmez tekrar sektörde öncü bir firmada 2002-2004 Yılları arasında distribütör adına bölge temsilciliği yapmıştır.

2004-2011 Yılları arasında Temizlik ve Hijyenik ürünlerde global bir ağa sahip yerli bir şirkette Saha Satış Uzmanlığı görevinde bulunmuş olup, 2011-2015 yılları arasında aynı şirkette Bölge Şefi/Müdürlüğü görevinde çalıştıktan sonra 2014 yıl sonunda bu şirketten ayrılmıştır.

Bu dönemlerde çok sayıda eğitim programı ve seminerlere katılarak kendini geliştirme fırsatı elde etmiştir.

ALMIŞ OLDUĞU EĞİTİM PROGRAMLARI:

1999 Temel Satış Teknikleri (Marsa)

2002 Temel Satış Eğitimi (Procter&Gamble)

2003 Kaliteli Alışveriş Noktası DPSM 100 (Procter&Gamble)

2004 Temel Satış Eğitimi Yöneticilik (Procter&Gamble)

2005 Yöneticilik ve Yönetim Teknikleri (Hayat Kimya)

2011 Yöneticilik-Finans/ Bölge Şefliği Eğitimi (Hayat Kimya)

2013 Yöneticilik-Bölge Müdürü /CRM Müşteri İlişkileri Eğitimi (Hayat Kimya)

2015 Yılında Kendi Sektöründe ilerlemek adına kendi işletmesini ; MFM VİZYON GIDA KOZMETİK SAN. VE. TİC. LTD.ŞTİ kurmuş olup halen şirket Genel Müdürlüğü görevini yürütmektedir. Gıda sektöründeki tüm yakın il ve ilçelerdeki esnaf ve tüccarları tanımaktadır.

2018 Yılı Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası / Toptan ve Perakende Gıda Ticareti Meslek Komite Başkanlığı görevine seçilmiştir. Yerel marketlerle ENFLASYONLA TOPYEKÜN MÜCADELE programına tam destek kapsamında başarılı bir işlem geçekleştirmiştir.

Onikişubat Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı Mehmet BAYAZIT Kahramanmaraş'ın köklü ailelerinden BAYAZIT sülalesinden gelmekte, evli ve üç çocuk babasıdır.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol