banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR SİZE İHTİYACIMIZ VAR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

MARAŞ TEMİZ SİYASETE HAYIR MI DİYOR?
 Ve yine aynı senaryo Sadullah kavak sevenlerinin yaptırıp astığı afişlere sabotaj devam ediyor bundan 20 gün önce yerinden sökülüp çalınan Namık Kemal Kavşağı Karamanlı dere ve muhtelif yerlerdeki  afişler gibi SADULLAH KAVAK SEVENLERİ tarafından yaptırılıp BARBAROS mahallesine doğu kente ve yine muhtelif yerlere  asılan afişler  yine birileri tarafından yırtılarak yok edildi.   

Bu yöntemler hemen aklımıza 12 Eylül öncesini getiriyor bastırılamayan siyasi hareketler bazı uç noktalar tarafından sabote ediliyordu o dönemde de ama bu bir çözüm yolu değil milletin vekili olmak isteyen birinin tutumu olamaz.

Kardeşim adam medeni cesaretini göstererek çıkmış meydana Kahramanmaraş’a temiz siyaseti hizmet siyasetini dik duruşu getireceğim diyerek söz vermiş. Evet hayırcı anlayışı yıkıp hakkını isteyen halkını kalkındırmak için çaba sarf eden bir anlayışı getirmeye söz vermiş ve ne pahasına olursa olsun bunu gerçekleştirmek için gece gündüz demeden kendini halka anlatmayı tanıtmayı  görev bilmiş. Asıl sizsiniz. Beni meclise göndermek için değil meclisi KAHRAMANMARAŞA getirmek için vekaletinize talibim diyerek iddalı konuşan Sadullah Kavak’ın neden karşısına çıkıp ta yok kardeşim sen bunu yapamazsın deme cesaretini gösteremiyorsunuz yoksa  sizde mi Sadullah Kavak’ın temiz siyaset anlayışını Kahramanmaraş’a getirebileceğine inanıp bunu engellemeye çalışıyorsunuz? Yok kardeşim yok sizin buna gücünüz yetmez, adam kafaya koymuş ve inanmış.

Halkta ona inanmış ve gönül vermiş bunu durduramazsınız 

AFİŞLERE YAPILAN HAREKET YANLIŞ

Açık yürekli olacaksın kardeşim afiş yırtmayla çamur atmayla bir yere varamazsın çünkü bu bir halk hareketi Kahramanmaraş’ta şöyle çık bir gez caddesinden sokağına mahallesine birçok yerde SADULLAH KAVAK’IN afişleri vatandaş yaptırmış asmış yaklaşık yüzü aşkın yerde var bu afişler sen bunun üçünü yırtarsın beşini yok edersin ama vatandaşın gönlünden kaldıramazsın buna gücün yetmez. Görüyorum vatandaş asmış balkonuna duvarına ha bu arada şunu da söylemeden geçemeyeceğim trafikte ilgimi çekiyor adamlar arabalarının arka camlarını kaplatmışlar Sadullah kavak fotoğrafı ve (HAYDİ BUDEFA İÇİMİZDEN BİRİ)    ( BİR VEKİL DÜŞÜN KÖYLÜYLE ESNAFLA EL ELE (, (VER VEKALETİNİ KIR ESARETİNİ SAĞLAM İRADE DİK DURUŞ YEPYENİ BİR KAHRAMANMARAŞ İÇİN SADULLAH KAVAK) diye yazılar ve niceleri var daha  gördüğümü söyleyeyim en az onbeş yirmi araçta bunun gibi kaplamalar gördüm yer yer yine duvar yazılarını görüyorum yahu adam erinmemiş üşenmemiş almış boyayı Sadullah Kavak yazmış maddiyatı yetmemiş afiş yaptırmaya oda tutmuş duvara yazmış yani  buda bize neyi gösteriyor artık halk Kahramanmaraş ta ki bayat siyaseti  işe yaramayan siyaseti bitirmek istiyor kardeşim benim siyasetçim Kahramanmaraş ı bir Gaziantep yapamıyorsa benim siyasetçim Kahramanmaraş’ı konumu mükemmel bir yerde olmasına karşın kalkındıramıyorsa lütfen kusura bakmasın Maraş halkı eskisi gibi değil galiba bu defa ne istediğini biliyor vatandaş kendi gücünün farkında. Maraşı ve Maraşı seveni seviyor.   

Haber: Aydın Maraşlı 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol