Öne Çıkanlar DUALARIMIZ ŞEREF EROĞLU İÇİN HALİL İBRAHİM SOFRASINA BUYURUN! dizi KAHRAMANMARAŞ BBS 0-1 OFSPOR BATIPARK ER MEYDANI

Bu haber kez okundu.

LAFLA PEYNİR GEMİSİ YÜRÜMEZ!

 İşte, MHP Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Mustafa Akpınar’ın o açıklaması;

“Son yaşanan hadiselerin hepsini, kamuoyundan da takip ettim, yazıları da okudum, bir kere değerli bir işadamımızın, iş sağlayan, şehrin gelişimi için parasını, emeğini Kahramanmaraş harcayan işadamlarına bu yaklaşım sergilenmesini tasvip etmiyorum.

Başlıca sebebi şu, şehrimizin değerli işadamları, bazı kişiler, isimi vermeye gerek yok, bu kişiler üzerinde oynanan ve kurulan bir takım tezgâhların, birtakım çekilen resimlerin kamuoyuna farklı yansıtılması, farklı gündem oluşturma çabalarını kesinlikle doğru bulmuyorum.

Sanayici ve işadamlarımız bizim için değerli insanlardır.  Hiçbirini bir diğerinden ayırmamız mümkün değil. Kimsenin dünya görüşüne karşı değiliz, üstelik de saygı duyuyoruz.

Çünkü o değerli işadamları, Kahramanmaraşlıya iş imkânı sağlıyor, gelişen sanayisine katkı veriyorlar. Haliyle şunu söylemek istiyorum, bazı yerel yöneticiler, Kahramanmaraşlı sanayici ve işadamları ile uğraşmak yerine, Kahramanmaraş’ın  gelişmesi için, devlet yatırımlarını alması için, bu zamana kadar ne yaptılar.

İşadamları Kahramanmaraş’ın gelişmesi içini bütün emeklerini, sermayelerini Kahramanmaraş için kullandılar. Kahramanmaraş’a bu yöneticiler, yerel yöneticiler ya da farklı kişiler, hangi yatırımların gelmesi için hangi hizmeti verdiler, kime aş ve iş imkânı sağladılar.

Benim teşkilat binama her gün insanlar geliyor, ilaç alamayan, iş imkânına sahip olamayan insanlar geliyor. Kısaca şunu söylemek istiyorum, lafla peynir gemisi yürümez.” diye konuştu, siyaset ile iş dünyasının etle tırnak gibi olduğunu, bu şehirde yaşayan insanların birbiriyle kardeş ve dost olmak gibi mecburiyetlerinin bulunduğunu sözlerine ekledi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol