Öne Çıkanlar BAHÇE YANGINI EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ İLGİNÇ İDDİA ŞEREFSİZ BÖLÜCÜ ÖRGÜT MENSUPLARINI LANETLİYORUM. KAYAK MERKEZİ SENEYE HAZIR KOLAT; TAKIMI BERABER ÇIKARALIM

Bu haber kez okundu.

KÜTÜKÇÜ'DEN BEKLENEN İSTİFA GELDİ

 Adana Çukurova Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde Öğretim Görevlisi olan Prof. Dr. Mehmet Akif Kütükçü'nün Milletvekili aday adaylığı için istifası Kahramanmaraş kamuoyu ve ülkücü camia tarafından büyük bir merakla bekleniyordu.

Ve beklenen istifa geldi!

Milletvekili aday adaylığı için istifasını duyuran Prof. Dr. Kütükçü, yaptığı kısa açıklamasında; "Liderimizin ve parti teşkilatımızın vereceği her göreve hazırım. Partimizin başarısı ülkemizin ve milletimizin kazanımı olacaktır.

7 Haziran seçimlerinden bu yana Liderimiz Sayın Dr. Devlet Bahçeli'nin ilkeli duruşu, biz ülkücüleri geleceğe yönelik daha da umutlandırdı.

 Milletimiz Liderimizin sergilediği  dik ve haklı duruşunu  görmüştür.

 'Önce Ülkem ve Milletim, sonra partim ben' diyen bir liderin bu söylemi ülkemizin içinde bulunduğu şu günlerde, daha da iyi anlaşılır olmuştur.

1 Kasım seçimlerinde  MHP üzerinden planlar yaparak emellerine ulaşmaya çalışacak olanlara, milletimiz sandıkta cevabını verecektir ve MHP'yi tek başına iktidara taşıyacaktır.

Bu vesile ile 1 Kasım seçimlerinin ülkemize ve milletimize hayırlara vesile olmasını diliyorum" diye konuştu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol