banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR SİZE İHTİYACIMIZ VAR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

KÜSMÜŞ VE AZKARA ADAYLIKLARINI BİRLİKTE AÇIKLADILAR

Parti İl Binasında düzenlenen toplantıda, ilk önce MHP İl Başkanlığına aday olan Rafet Küsmüş açıkladı.

Küsmüş, yaptığı konuşmasında, 2015 yerel seçimlerinde Partisi'nin iktidar olacağını ve içerisinde bulundukları kongre sürecinin Milliyetçi Hareketi iktidara taşıyacak kadroların işbaşına getirilmesi açısından da oldukça önemli olduğuna dikkat çekti ve sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Hepimizin bildiği üzere, partimizde kongre süreçleri başlamıştır. Geçtiğimiz hafta sonu Andırın ve Pazarcık ilçe kongrelerimizi büyük bir heyecan ve coşkuyla tamamladık. Bundan sonraki süreçte de merkez ilçelerimiz Onikişubat ve Dulkadiroğlu’nun da içerisinde bulunduğu diğer ilçelerimizin kongreleri de inşallah yine aynı coşku ve heyecanla tamamlanacaktır. İlçe kongrelerinin tamamlanmasının ardından 25 Ocak 2015 tarihinde Milliyetçi Hareket Partisi Kahramanmaraş İl Başkanlığı Seçimi yapılacaktır.

ÜLKEMİZİN YIKILMAYAN SON KALESİ KAHRAMANMARAŞ

Ülkemizin yıkılmayan son kalesi olan, var olduğu müddetçe; bölücülere, ihanet şebekelerine, hırsızlara ve yolsuzlara aman vermeyecek tek parti olan Milliyetçi Hareketin hem Kahramanmaraş’ta hem de Türkiye genelinde iktidar olması için teşkilatlarımıza büyük görevler düşmektedir.

Bugüne kadar partimizin çeşitli kademelerinde görevler yaptım. İlçe ve il yönetim kurullarında büyük bir onur ve gururla yer aldım. 2009 Yılında Yapılan Mahalli İdareler Seçimlerinde Yine Milliyetçi Hareket Partisinden Belediye Meclis Üyeliğine seçildim. Şimdi de Cenab-ı Allah nasip ederse bu kutlu davaya Kahramanmaraş İl Başkanı olarak hizmet etmek istediğimi huzurlarınızda kamuoyuna açıklamak isterim.”

AZKARA İLE BİRLİKTE HAREKET EDİYORUZ

Onikişubat  ilçe başkanlığı için Oktay Azkara ile birlikte hareket ettiklerini belirten Küsmüş sözlerini şu şekilde sürdürdü; “Kahramanmaraş’ın metropol ilçesi Onikişubat İlçe Başkanlığı’na da daha önce partimizin merkez ilçe yöneticiliği görevinde bulunmuş, ülkü ocakları il ikinci başkanlığı yapmış değerli dava arkadaşım Oktay Azkara’nın aday olduğunu ve bu süreçte yol arkadaşlığı yaptığımızı bildirmek isterim.

Bugün geldiğimiz noktada; ülkemizin şartlarını da göz önüne alarak, her ülkücünün elini taşın altına sokması gerektiğine inanıyorum. Bu nedenle; Milliyetçi Hareket Partisini, yapılacak olan ilk seçimlerde Kahramanmaraş’ta hak ettiği yere getirebilmek için, Camiamızda birlik ve beraberliği yeniden tesis edebilmek için,Dayanışma Ruhunu yeniden canlandırmak için,Bölmeden,Ötekileştirmeden,Ayırt etmeden Kahramanmaraş ve ülkemiz için çalışacağımızı bir kez daha hatırlatıp, kongre sürecinin Milliyetçi Hareket Partisi camiasına, Kahramanmaraş’ımıza ve ülkemize hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ederim.”

İl Başkan Adayı Rafet Küsmüş’ün ardından Onikişubat İlçe Başkanlık adaylığını açıklayan başarılı işadamı Oktay Azkara: “Türk Milliyetçiliği davasının yıkılmaz kalesi, yılmaz bekçileri arasında bulunmaktan onur ve gurur duyuyorum.

Malumunuz olduğu üzere partimizde kongre sürecimiz başlamış bulunmaktadır. Andırın ilçemiz ile başlayan kongrelerimizin  ülkemiz, şehrimiz  ve partimiz için hayırlara vesile olmasını yüce mevladan niyaz ederim. Kongre sürecimiz önümüzdeki hafta sonu yapılacak 12 Şubat ilçe başkanlığı seçimi ile daha da hızlanarak devam edecek. Bu süreçte ilçe başkanlığı için aday olan tüm dava arkadaşlarıma başarılar diliyor, sonucun tüm partimiz adına hayırlı olmasını temenni ediyorum” diyerek konuşmasına başladı.

HEDEFİMİZ PARTİMİZİ HAK ETTİĞİ YERE TAŞIMAKTIR

Azkara, açıklamasını şu şekilde sürdürdü: “Yakın çevrem ve dava arkadaşlarımla yaptığım istişareler sonucunda, gönül verdiğim, yetiştiğim, Milliyetçi Hareket Partisinde bundan sonraki dönemde daha fazla sorumluluk almam gerektiği noktasında oluşan fikir birliğine kayıtsız kalamazdım. Dava arkadaşlarımın teveccühü ve kongre delegelerimizin desteği ile Onikişubat ilçe başkanı olarak görev almak istiyorum.

İlçe Başkanı olarak partime daha fazla hizmet edebileceğime inancım ve azmim tamdır.

Hedefimiz; davamızı ve partimizi layık olduğu şekilde daha ileri taşımak, insanımızı Milliyetçi Türkiye idealine ve ülküsüne sahip çıkar hale getirmektir.

Çıktığımız bu kutlu yolda Allah davamızı ve bizi muzaffer etsin, hepimizi yüceltsin utandırmasın.

Ülkemizin yıkılmayan son kalesi olan, var olduğu müddetçe; bölücülere, ihanet şebekelerine, hırsızlara ve yolsuzlara aman vermeyecek tek parti olan Milliyetçi Hareketin hem Kahramanmaraş’ta hem de Türkiye genelinde iktidar olması için teşkilatlarımıza büyük görevler düşmektedir.”

Her iki aday da konuşmaların ardından partililerin tebriklerini kabul edip, hayırlı olması temennisinde bulundular.

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol