Öne Çıkanlar dizi DUALARIMIZ ŞEREF EROĞLU İÇİN HALİL İBRAHİM SOFRASINA BUYURUN! KAHRAMANMARAŞ BBS 0-1 OFSPOR BATIPARK ER MEYDANI

Bu haber kez okundu.

KUL HAKKI YİYENLERE OY VERMEYİN!

 MHP İl Başkanı Süleyman Öner, 1. sıra milletvekili adayı F. Oğuz Tor ve 3. sıra milletvekili adayı H. Mustafa Tombuloğlu ve 4. sıra milletvekili adayı Prof. Dr. M. Akif Kütükçü ile çok sayıda partilinin katıldığı miting öncesi, esnaf ziyaretleri gerçekleştirildi. Esnafın MHP’ye yoğun ilgisi gözlerden kaçmazken, özellikle emekli kesimi Fahrettin Oğuz Tor ve diğer adaylara emekli olduklarını, ancak geçinemediklerini söyleyen misafirlerin sesine kulak verdiler.


Çarşı çıkışında, seçim otobüsü etrafında toplanan vatandaşlar, öğle namazı sonrası miting alanında yerlerini alırlarken, otobüsün üzerinde, saygı duruşu ve istiklal marşının ardından  ilk konuşmayı yapan bir önceki dönem milletvekili adayı Necati Karatuluk yaptı.

Karatuluk, vatandaşlara seslenirken, Kahramanmaraş’ın AK Partiye en çok oy veren iller arasında olmasına rağmen, iktidarın 13 yıldır Kahramanmaraş’a bir hizmet veremediğinden yakında, büyükşehir ile birlikte belde’likten mahalleye dönen Ilıca’yı iktidar ortağı olduklarında yeniden beldeleri açacakları sözünü verdi.


Ilıca’nın yol konumunu da gündeme taşıyan Karatuluk, bu seçimin önemli, bu seçimle Türkiye’nin yol ayrımında olduğunun da altını çizdikten sonra, bu ülkeye yüreğini vermiş vatandaşların milletvekillerine oy vermelerini istedi.

TOR; “DÖNÜM NOKTASINDAYIZ”

Seçim otobüsünde vatandaşları selamlayan MHP 1. sıra milletvekili adayı Fahrettin Oğuz Tor, “Elinizi vicdanınıza koyun,  ona göre sandıkta oyunuzu kullanın. Kullandığınız oyun bir namus olduğunu unutmayın,  bununda bir vebali olduğunu aklınızdan çıkartmayın! Bu iktidar savruk hareket ediyor, israfın göbeğinde geziniyor. Bakın cumhurbaşkanına, onun araçlarının mazotunda bile benim, sizlerin, hepinizin hakkı var. AK Parti arabaları ile Cumhurreisin reklamı yapıldı haftalardır. Hani tarafsızlık yemini etmişti. Hani partiler üstü davranacaktı. Yeminine sadık kalmadı, sözlerinin gölgesine sığındı. Bu kul hakkına giriyor. Devletin imkanları ile partisinin genel başkanı gibi hareket ediyor. Harcadığı her kuruşta benim hakkım var. Sizler Ilıca halkı olarak kul hakkı yiyenlerden hesap sormanız lazım. Türkiye şu anda sosyal ve ekonomik sıkıntılar içinde” dedi, yolsuzlukların, usulsüzlüklerin sonucu 4 bakanın istifa edişinin manidar olduğunu paylaştı.



TÜRKİYE SURİYEYE DÖNERSE ŞAŞIRMAYIN!

İç ve dış gelişmelere de değinen Tor, iktidarın terör örgütü ile görüştüğünü, pazarlıklar içinde hareket ettiğine de vurgu yaparak, İmralı’nın talimatları doğrultusunda siyasi çalışma sürdürdüklerine vurgu yaptı, komşularla sıfır olan sorununun bittiğini, bütün komşu ülkelerle kavgalı ve aramızın bozuk olduğunu duyurdu, sonra da gelecek tehlikeyi haber verircesine, ‘Türkiye Suriye’ye dönerse sakın şaşırmayın. Çünkü insanların tahammülü kalmadı, patlama noktasına geldi” diye konuştu, arkasından da vatandaşların elini vicdanlarına koyaraksandığa gittiklerinde oy kullanmalarını istedi.



VEBAL ALTINDA KALMAYIN!


Tor,iki meseleye daha dikkat çekti, bunların birincisinin, “hırsızlıklara, yolsuzluklara dur demeyecekseniz, gidin AK Partiye oy verin! İkincisi ise terör örgütü ile görüşen, ülkeyi çıkmaza sokanlarla görüşenlere oy verecekseniz, gidin oylarınızı AK Partiye verin”ifadesini kullandı, son olarak vatandaşları bir kere daha uyardı, “Haramzadelere, hainlere, alçaklara, hırsızlara, devlet imkanlarını kullanarak siyaset yapanlara, kul hakkı yiyenlere oy vermeyin!uyarısında bulundu.

Tor ve arkadaşları alkışlarla uğurlandı.

Ilıca’daki mitinge katılanlar arasında ayrıca, eski milletvekili ve MYK üyesi M. Akif Paksoy, MHP Onikişubat ilçe teşkilatı, eski merkez ilçe başkanı Ömer Özkan, Afşin/Çoğulhan belediye eski başkanı Adem Yıldız ile çok sayıda vatandaşlar katıldı.











Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol