banner1482
Öne Çıkanlar PAZAR GÜNÜ DANANIN KUYRUĞU KOPUYOR PAZARCIK MESLEK YÜKSEKOKULU MEZUNİYET TÖRENİ TÜRK ÇİFTÇİSİNE HİZMETTE ASIRLIK MARKA TÜRKÜLERLE YOLDAŞIZ OZANLARLA GARDAŞIZ TÜNELLER YOĞUN BAKIMA ALINDI

Bu haber kez okundu.

KOLTUK SAVAŞLARI

Bu mealde, iktidarı ve gücü elinde tutan AK Parti'de İl Başkanlığı için savaş erken başladı. Mevcut Başkan Av.Metin Doğan'ın muhtemel bir aday adaylık süreci ardından, boşalacak koltuğa çok sayıda talipli var.

Bu bağlamda sağda solda, kulis çalışmaları başladı bile.

İşte, il başkanlığı için adı geçenler ya da kamuoyunda konuşulan isimler:

Av. Harun Kıyak, Cihat Sezal, Selahaddin Sandaloğlu, Av. Ahmet Özdemir, Ahmet Arıkan, Ömer Oruç Bilal Debgici, Turan Arpasatan, Ramazan Yavuz, Av. Ahmet Güngör ve Av. Fırat Görgel...



Siyasete mührünü vuran ve siyaseten kentin kaderini belirleyen isimlerin Ankara'ya iletecekleri üç isimden birinin il başkanı olmasını muhtemel gösterirken, kamuoyunda Av. Ahmet Özdemir'in adı daha çok öne çıkıyor.

ŞEHRE SAHİP ÇIKSINLAR YETER!

Siyasete, özellikle AK Partiye gönül vermiş insanlar, 'Bu mesele için konuşmak daha erken. Zamana bırakmak lazım!' diyen mevcut İl Başkanı Av.Metin Doğan'ın milletvekili olmak için aday adayı gösterilmesi halinde, koltuğa yakışan isimlerin gelmesini istiyorlar.

"Güvenilir olsun, şehre sahip çıksınlar, bu şehrin 4-5 kişi ile yönetilmeyeceğini ispat etsinler, bu şehri uçursunlar, toparlayıcı, uzlaşmacı tavırları ile partideki ayrılık ve gayrılığa son versinler" diyen partililer, herkesi kucaklayan, partilileri ötelemeyen ismin il başkanı olmasını arzu ettiklerini söylüyorlar.  

Bakalım, yakın tarihte siyasi arenada baş gösterecek il başkanlık savaşının galibi kim olacak?


Anahtar Kelimeler:
KOLTUK SAVAŞLARI

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol