banner1451
Öne Çıkanlar EŞLERİNİN BÖBREĞİ İLE HAYATA TUTUNDULAR SİVİL TOPLUM GELİŞİRSE TÜRKİYE DEMOKRASİSİ DE GELİŞİR KENDİMİZ ÇALDIK YAŞANACAK BİR TÜRKİYE İÇİN KÖY GARAJI CHP DEDİ DONDURMA ISMARLADI

Bu haber kez okundu.

KOÇ; KADINLARIN DRAMINI GÖRDÜKÇE UYKULARIM KAÇIYOR!

“Yalnız, ilgiye, bakıma muhtaç kadınlarınızla yakından ilgileneceğiz gücümüz yettiğince. Ama o kadar çok ki bu hikâyeler biz de gördükçe çaresiz kalıyoruz. Önce haber yapalım dedik. Ama aileyi de incitmemek adına vazgeçtim!” diyen DEVA Partisi Kahramanmaraş Kadın Politikaları Başkanı, kadınların günlük hayatta neler çektiklerini çok iyi bilen, kadın hassasiyeti ile siyaset yaptığını belirten  Hatice Koç, o kadınların sıkışmış hayatlarına ortak olmaya çalıştıklarının altını çizdi, DEVA Partisinin toplumdaki algısı ve ekonomi politikaları ile alakalı çalışmalarının insanları rahatlatacağına dikkat çekti.

3 KADIN VE 3 AİLE DRAMI

Koç yaşadığı hikâyeyi şu cümlelerle özetledi; “Daha önce telefonunu aldığımız bir kadını Tekke mahallesinde, evinde ziyaret ettik. Suriyeliler içinde sıkışmış birbirinden hazin 3 kadın ve aile dramına şahit olduk. 3 dağılmış aile, kadın ve sokakların her an yutmaya hazır çocukları, yani işsiz, aşsız gençler.”

HER KADININ KENDİNE ÖZGÜ BİR HİKÂYESİ VAR!

Başkan Hatice Koç, mağdur, dram içinde dram yaşayan başka bir hayat hikâyesine tanık olmaya gittikçe, uykularının kaçtığını söylerken; “Ne yapabiliriz diye. Benimkisi tek başıma yapılacak bir şey değil, bir çözüm arayışındayım!” diye konuştu ve kadınları yalnız bırakmamak, onların dertleriyle dertlenmek adına, parti politikaları gereği ev ziyaretlerini sürdüreceklerini sözlerine ekledi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol