banner1451
Öne Çıkanlar EŞLERİNİN BÖBREĞİ İLE HAYATA TUTUNDULAR SİVİL TOPLUM GELİŞİRSE TÜRKİYE DEMOKRASİSİ DE GELİŞİR KENDİMİZ ÇALDIK YAŞANACAK BİR TÜRKİYE İÇİN KÖY GARAJI CHP DEDİ DONDURMA ISMARLADI

Bu haber kez okundu.

KMTSO YÖNETİMİ AK PARTİ İL BAŞKANI DEBGİCİ’Yİ ZİYARET ETTİ
 Görüşmede Kahramanmaraş iş dünyasının dinamikleri ve ekonominin genel durumu ile kentin önemli meseleleri konuşulurken, birlik ve beraberliğin güçlenerek devam edeceği vurgusu yapıldı.

 

“KAHRAMANMARAŞ’I HER YÖNÜYLE KALKINDIRABİLMEK İÇİN BİRLİKTE HAREKET EDECEĞİZ”

KMTSO Başkanı Serdar Zabun 24 Şubat’ta yapılan Ak Parti İl Kongresi’nde İl Başkanı seçilen Ömer Oruç Bilal Debgici ve yeni yönetimine ‘hayırlı olsun’ dileklerini ifade ederek yeni görevlerinde başarılar diledi. Zabun şöyle konuştu: “Kahramanmaraş için hep birlikte, el ele çalışmaya devam edeceğiz. Kahramanmaraş’ın geleceğini, sanayicimizi, sosyoekonomik yapısını, kültürel yapısını her yönüyle kalkındırabilmek için birlikte hareket edeceğiz. Yeni il başkanımıza ve yönetimine başarılar diliyorum. Allah’tan, nice güzel hizmetler nasip etmesini temenni ediyorum”.   

 

Ak Parti İl Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici ise ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti belirterek KMTSO Başkanı Serdar Zabun ve Yönetim Kurulu üyelerine teşekkür etti.

 

“ALDIĞIMIZ BAYRAĞI DAHA İLERİYLE TAŞIMANIN BİLİNCİNDE OLACAĞIZ”

Hep birlikte Kahramanmaraş için mücadele vereceklerini belirten Debgici, yaptığı konuşmasında şunları söyledi: “Kahramanmaraş’ın daha ileri gidebilmesi için iş dünyamızla, sivil toplum kuruluşlarımızla hep birlikte hizmet vermeye devam edeceğiz. Aldığımız bayrağı daha ileriyle taşımanın bilincinde olacağız. Kahramanmaraş gelişen, büyüyen ekonomisiyle ve her yönüyle marka şehir olacak. Bunda kim emek ve gayret sarf ediyorsa Allah onlardan razı olsun. Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımız başta olmak üzere tüm iş dünyamızın kıymetli temsilcilerine teşekkür ediyorum. Bugüne kadar olduğu gibi çalışmalar nasıl devam ediyorsa, daha farklı alanlarda daha güzel bir şekilde devam edeceğiz.”

 Ziyarette, Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı M. Akif Gölcü ve Kadir Gülkesen, Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Beşen, Fevzi Gerger, Fürkan Bayazıt, Sıddık Ciğer, Ertuğrul Tanrıverdi, Sıddık İnalbars ile Ak Parti İl Yönetim Kurulu üyeleri de hazır bulundu. 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol