Öne Çıkanlar YAPILAN YATIRIMLAR İŞVEREN VE İŞÇİNİN ALINTERİDİR YENİ BULVAR GELİYOR MUHASEBE HAFTASI KUTLANIYOR SANKO ÜNİVERSİTESİ FLAMASI KARADENİZ SAHİLLERİNDE KAZA YAPTI

Bu haber kez okundu.

KILIÇDAROĞLU, TAZMİNATA MAHKÛM!
 Ankara 3. Asliye Hukuk Mahkemesindeki duruşmaya tarafların avukatları katılırken, Ramazanoğlu'nun avukatı Cihat Haykır, Kılıçdaroğlu'nun, özellikle bir kadına karşı söz konusu ifadeleri kullanmasının hukuka aykırı olduğunu belirtti ve davanın kabulünü istedi. Kılıçdaroğlu'nun avukatı de müvekkilinin dava konusu ifadeleri "koruyup, kollamak" anlamında kullandığını ileri sürdü ve davanın reddini talep etti.

Hakim beyanları dinledikten sonra davayı kısmen kabul ederek, Kılıçdaroğlu'nun 10 bin lira manevi tazminatı Ramazanoğlu'na ödemesine karar verdiğini açıkladı.

Dava ve tazminat ile ilgili olarak düşüncelerine başvurduğumuz eşi Yıldırım Ramazanoğlu, bu hakaretin sadece eşine, bir bakana değil, tüm kadılara ve ayanı zamanda da meclise yönelik olduğunu söyledi, “Eşim bir bakan, aynı zamanda bir anne. Kılıçdaroğlu’nun eşi ve çocukları bile bu hakarete tepki gösterirlerken, biz bunu Türk siyasetine düşmüş kara bir leke olarak yorumluyoruz. Netice itibariyle hak, hukuk ve adalet yerini buldu. Haksızlık, mağduriyet ve hakaret karşılıksız kalmadı” diye konmuştu.

Eski bakan Sema Ramazanoğlu ise, sadece adaletin yerini bulduğunu söylemekle yetindi. 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol