Öne Çıkanlar BAŞKAN TOPBAŞ ANILARINI TAZELEDİ AYDIN; KILAVUZLU SULAMASINI BİTİRECEĞİZ Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye SAHADA ÇALIŞIYORUZ! baskan

Bu haber kez okundu.

KILIÇ; GENÇ KARDEŞLERİMİZİN GÖZLERİNDE GÖRDÜĞÜM ENERJİDEN MUTLUYUM!

İYİ Parti Onikişubat Gençlik Politikaları Başkanı Mustafa Canpolat ve Yönetim Kurulu Üyesi Kürşat Gül tarafından kahvaltı programı organize edildi. Programa gençler büyük ilgi gösterirken, gelecek için istişarelerde bulunuldu. Kahvaltıda konuşan Onikişubat İlçe Başkanı Av. Doğan Murat Kılıç, ülkenin kötü gidişatından şikayetçi olan tüm gençleri İYİ Parti çatısı altında toplanmaya davet etti.

GENÇLERİN GELECEK İÇİN NE KADAR ÖNEMLİ OLDUĞUNUN FARKINDAYIM

Kahvaltı programını düzenleyen Gençlik Politikaları Başkanı Mustafa Canpolat ve Yönetim Kurulu Üyesi Kürşat Gül’e teşekkür eden Av. Doğan Murat Kılıç, “Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in çok önem verdiği bu sebeple direkt kendisine bağladığı gençlik hareketine bizde Onikişubat teşkilatı olarak organize edilen kahvaltı programına katılım sağlayarak genç kardeşlerimizle bir araya gelmiş bulunmaktayız. Programa katılan genç kardeşlerimizin gözlerinde gördüğüm enerji beni ziyadesiyle mutlu etti. Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün gençlere verdiği önemi bir kez daha hatırlamama vesile olan bu toplantıda, gençlerimizin bu ülke için ne kadar önemli olduğunu bir kez daha anlamış olduk. Parti çalışmalarımızla alakalı tüm genç kardeşlerimizi bilgilendirdik. Önümüzdeki günlerde yapacak olduğumuz programlarla alakalı istişarelerde bulunduk.

AYDINLIK GÜNLERE KAVUŞMAK O KADARDA ZOR DEĞİL

Ülke gündemine dair görüş ve önerilerini bizlerle paylaşan genç kardeşlerimiz bizlere bir kez daha gösterdiler ki aydınlık günlere kavuşmak o kadarda zor değil. Soran, sorgulayan, okuyan, araştıran ve siyaseti bir işe girme kapısı olarak görmek yerine ellerini taşın altına koyarak ülkemizin içinde bulunduğu bu kötü gidişata dur demek adına yaptıklarını hiç bir beklenti içerisinde olmadan tek dertlerinin bu memleketi bir adım daha öteye götürmek olduğunu yarınlarımıza aydınlık bir Türkiye bırakmak için İYİ Parti kadrolarında yer almak istediklerini dile getirdiler. Kadınlarımız ve gençlerimizin desteğiyle beraber iktidar yürüyüşümüz hız kesmeden devam edecektir. Genel Başkanımızın da söylediği gibi başaracağız, başaracağız, başaracağız” ifadelerini kullandı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol