Öne Çıkanlar BAŞKAN TOPBAŞ ANILARINI TAZELEDİ SAHADA ÇALIŞIYORUZ! Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye AYDIN; KILAVUZLU SULAMASINI BİTİRECEĞİZ baskan

Bu haber kez okundu.

KAYNAK: “KAPIYI AÇMAMIZ ŞAM’A HİZMET EDER”
 Geçtiğimiz cumartesi günü Başbakan Binali Yıldırım ve bazı bakan arkadaşları ile Kahramanmaraş’a gelen, bazı açılışlar, ziyaret ve temel atma törenlerine katılan Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, Kahramanmaraş’ta iken, misafir ettiği Ankara kökenli birçok ulusal gazetecilerin ve köşe yazarlarının da sorularını cevaplandırdı, ulusal gündemi ve özellikle Ortadoğu’yu masaya yatırdı, Halep’te göçe zorlanan mülteciler için kapıların açılıp açılmayacağına ilişkin soruya şu cevabı verdi; “Kapıyı açarsak mültecilerin tamamı gelir. O zaman da rejimin amaçlarına hizmet etmiş oluruz” diye konuştu.


ZİYARETLERİ DUR DURAK BİLMİYOR

Bir ayda ortalama 2 veya 3 kez Kahramanmaraş’a geldiğinde de boş durmayan, esnaf ziyaretlerini de ihmal etmeyen, Suriyeli mültecilerin barınaklarını ziyaret edip onların sorunlarını dinleyen, belediye başkanları ve il teşkilatı yanında, bürokratik kesimi de dinleyen, şehit ailelerinin acılarını paylaşan Başbakan Yardımcısı Kaynak’ın hareketleri, insanlara olan ilgisi, şehir halkında büyük memnuniyet yaratıyor. 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol