banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI GAZETECİ DOĞRU VE TARAFSIZ OLMALI İSTİHBARATIMIZIN HAFIZASI SİLİNMİŞ BASINDAN SORUMLU Menar

Bu haber kez okundu.

KAYNAK, BAŞBAKAN YARDIMCISI OLARAK MEMLEKETİNDE
 Kaynak’ı; Havaalanında; Vali Mustafa Hakan Güvençer, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, AK Parti İl Başkanı Ahmet Özdemir, İlçe Belediye Başkanları, teşkilat üyeleri ve çok sayıda partili karşılarken, partililer de buna ortak oldular.

COŞKU VE SEVİNÇ BİR ARADA 

Başbakan Yardımcısı Kaynak’ı karşılamak için sıraya giren hemşerileri izdihama neden oldu. Havaalanında törenle karşılanan Kaynak, daha sonra Kahramanmaraş Şehitliği’ni ziyaret etti. Şehitlik ziyaretinden sonra Kahramanmaraş merkezde çarı esnafını ziyaret eden Kaynak esnaflarla bir süre sohbet etti.

Daha sonra Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezine geçen Başbakan Yardımcısı Av. Veysi Kaynak İl Danışma Toplantısına iştirak etti.

Toplantısında açılış konuşmasını yapan Ak Parti İl Başkanı Av. Ahmet Özdemir  kısa bir açılış konuşması yaptı. Özdemir'den konuşan eski Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal, partilileri selamladı, Ak Partinin vizyonundan ve tüm Ak Partililerin hedeflerini anlattı. Ünal Başbakan Yardımcısı Av. Veysi Kaynak’ı görevinden dolayı kutladı ve başarılar diledi.

KAYNAK, AHDE VEFA GÖSTERDİ, ESKİLERİ UNUTMADI

Kaynak ise Ak Parti'de görev almış eski milletvekillerini ve bakanlarını unutmadı onlara Ak Partiye ve şahsına katmış oldukları tecrübelerden dolayı teşekkür etti.

Kaynak gündeme ilişkin de önemli açıklamalar yaptı. PKK, Paralel Yapı ve muhalefete yüklenen Kaynak, terörün kökünün kazınacağını ifade etti.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol