Öne Çıkanlar MÜFTÜ İMRAN KILIÇ ADAY ADAYI OLDU GÜNEŞ PETROL HAYIRLI OLSUN! SARIYERDE KALDI MODERN SAĞLIK MERKEZLERİNE KAVUŞACAK MST MARKA KAZICI YÜKLEYİCİLER TERCİH EDİLİYOR

Bu haber kez okundu.

KARAKUŞ, “TASALANMA MİLLETİM BİZ VARIZ” DEDİ
 Siyasetin ısınmaya başladığı, 7 Haziran 2015 genel seçimlerine 3 ay gibi kısa bir zaman diliminin kaldığı şu günlerde, siyasi partilerdeki hareketlilik gözlemlenirken, bugünlerde en hareketli, parti binasının dolup taştığı siyasi partilerden biri de Milliyetçi Hareket Partisi oldu.

Duruşu, tavırları ve ifadeleri ile siyasetin gözde ismi olduğu, olacağı hissini veren Kazım Karakuş, seçildiğinde, milletvekili olduğunda sadece belli bir yörenin değil, Maraş’ın tümünün milletvekili olacağını söyledi. “Önce bir meseleye açıklık getirmek gerekirse, bu güzel kenti, kuzey, güney ya da doğu - batı diye ayırmak, ilçeleri birbirinden ayırmak doğru değil. Biz seçilirsek, tüm insanlarımızın Maraşlıların milletvekili olacak, mücadelemizi sürdüreceğiz” diye konuştu.

SİVİL HAVACILIK UZMANI

Kimlik Gazetesini ziyaret eden, gazete sahibi Mehmet Fiskeci ile sohbet eden, sülale olarak nereden geldiğini, aslında köklü bir maziye sahip olduğunun da altını çizen ve şehrimizdeki mevcut havaalanının yetersizliğinden ve ilkelliğinden de söz eden, bu havaalanının büyükşehire yakışmadığına vurgu yapan siyaset bilimcisi, iktisatçı, sivil havacılık uzmanı, profesyonel sendikacı ve işadamı kimliği ile dikkat çeken Kazım Karakuş, Milliyetçi Hareket Partisi milletvekili aday adaylarının birbirinin rakibi  eğil, çalışma arkadaşı olduğunu söylemesi, partisine ve dava arkadaşlarına verdiği önemi gözler önüne sererken, kendi sloganının “Milletin dergâhına (TBMM) eğri odun taşamayacağım” olduğunu kaydetti.

Karakuş, partisinin genel sloganının ise, “Tasalanma milletim, biz varız!” olduğunu belirtti.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol