banner1482
Öne Çıkanlar PAZAR GÜNÜ DANANIN KUYRUĞU KOPUYOR PAZARCIK MESLEK YÜKSEKOKULU MEZUNİYET TÖRENİ TÜRK ÇİFTÇİSİNE HİZMETTE ASIRLIK MARKA TÜRKÜLERLE YOLDAŞIZ OZANLARLA GARDAŞIZ TÜNELLER YOĞUN BAKIMA ALINDI

Bu haber kez okundu.

KARAKOÇ, AFŞİNDER’DE HEMŞEHRİLERİ İLE BULUŞTU

 Programın açılış konuşmasında Afşinder Başkanı Ahmet ARDIÇ, bizler Dernek Yönetim Kurulu ile istişare ederek hangi siyasi partiden olursa olsun Afşinli olan tüm Milletvekili Adaylarını Hemşehrileri ile buluşup, projelerini dinlemek üzere dernek merkezine davet ettik. Bugün de sadece siyasi seçim arifesinde değil her davetimizde yanımızda olan gönlümüzde talip olduğu adaylıktan ziyade bir Erdem Abi olarak yer edinen Sayın Erdem KARAKOÇ ‘u ve yine önemli Devlet kademelerinde görev yapmış aynı bölge Milletvekili adayı Eski Müsteşar Sayın İsmail Faruk AKSU yu burada misafir etmekten çok mutluyuz. Kendilerine, İl Başkan Yardımcısı ve Yöneticilerine, Diğer Kahramanmaraş Dernek Başkan ve Yöneticilerine, ayrıca davete icabet eden siz kıymetli hemşerilerimize teşekkür ediyor, Adaylarımıza Millete Hizmet için bende varım diyerek cesaret gösterdikleri için takdir, talep ettikleri Vekalet için muvaffakiyetler diliyorum dedi.


Daha sonra kürsüye gelen Erdem KARAKOÇ ise konuşmasına çok uzun yıllardır Milliyetçi Hareket Partisinde siyaset yapıyorum. Herkesle bir tanışıklığımız vardır.  Geçmiş Siyasi çalışmalarından bahsettikten sonra; Bu dönemde bu çalışmalarımızı yüce Mecliste yapmak üzere sizlerden vekalet istiyoruz. Kimseye küsüp darılacak değiliz, bugün de Afşinder dernek yönetimini kutluyorum, siyasi ayrım yapmadan bizleri davet ettiler. Her sivil toplum kuruluşu bu duyarlılığı gösteremiyor. Diğer partili olanlar yada oy verenler bizim düşmanımız değil. Burası dostlar meclisi, bizim de Ülke için yapacak bir şeylerimiz olduğuna inanıyoruz ve desteklerinize talibiz dedi.

Eski Müsteşar ve Bürokrat olan yine İstanbul 3. Bölge Milletvekili Adayı İsmail Faruk AKSU ise konuşmasında Milliyetçi Hareket Partisinin yeni dönemde projeleri hakkında detaylı bilgi verdi. Ayrıca böyle Hemşehrilerine sahip çıkmak adına her siyasi partiden üyelerin olduğu, yaptığı faaliyetler ile üst düzey bir çalışma yapan Afşinder Başkan ve Yönetim Kurulunu kutluyorum, biz de bugün Erdem Bey vasıtası ile sizlerle buluşma imkanı bulduk. Burada olmaktan çok mutlu oldum, nitelikli bir dinleyici kitlesine sahip olup sabırla bizleri dinlediğiniz için teşekkür ediyorum dedi.

Misafirlere Nedim MERT tarafından özel yaptırılan Kömbe ikram edildi. Günün anısına hatıra fotoğrafı çekildikten sonra proğram sona erdi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol