banner1482
Öne Çıkanlar dizi SANKO ÜNİVERSİTESİ FLAMASI ZİRVEDE K.MARAŞSPOR 0-2 MERSİN İDMAN YURDU BASKETBOLDA FİNAL MÜSABAKALARI DEVAM EDİYOR BAŞKAN AYDIN

Bu haber kez okundu.

 KAHRAMANMARAŞ BİZİMLE YÜRÜYECEK

MHP Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adayı Ziraat Yüksek Mühendisi Adem Güz, partisinin 21 Mart Cumartesi günü gerçekleştirilen 11. Olağan Büyük Kurultay sonrası yaptığı açıklamasında; “Arena Spor Salonunda gerçekleştirilen Büyük Kurultayımız, MHP’nin iktidara yürüyüşünün ayak sesleriydi. Türkiye bizimle yürüyecek, Kahramanmaraş bizimle yürüyecek” dedi.

İKTİDARA YÜRÜYÜŞÜMÜZÜN AYAK SESLERİ

Milliyetçi Hareket Partisi 11. Olağan Büyük Kurultayı ardından değerlendirme yapan MHP Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adayı Adem Gürz, büyük kurultayın MHP’nin iktidara yürüyüşünün ayak sesleri olduğunu ifade ederek, şu açıklamalarda bulundu: “Büyük Kurultayımız coşku ve heyecan içerisinde gerçekleşti. Aynı zamanda baharın, umudun müjdecisi Nevruz Bayramı ile birlikte bu büyük günü kutladık. Öyle bir coşku vardı ki, ülküdaşlarımız Arena Spor Salonuna sığmadı bir o kadar da dışarda Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli’yi desteklemeye ve dinlemeye gelen ülküdaşlarımız vardı. Tabi bu coşkulu kalabalık MHP’nin iktidara yürüyüşünün ayak sesleri ve asrın Liderinin Başbakanlığa adım adım yaklaşmasının işaretiydi. ”

HESAP SORACAĞIMIZ GÜN ÇOK YAKIN

Adem Gürz, Bahçeli’nin konuşmasından da notlar aktararak şu şekilde konuştu: “Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli, açılış ve kapanış teşekkür konuşmasında Türkiye’nin, 13 yıllık Ak Parti iktidarı döneminde nasıl bölünmenin eşiğine geldiğini anlattı.

Sözüm ona “‘3 Y’ ile yani yoklukla, yolsuzlukla, yasaklarla mücadele edeceğiz” diyerek halkı kandıran, bu gün kendi yolsuzluklarını ört bas edemez hale gelen, kendilerinden olmayanlara her türlü baskılarla hükmeden, yıldıran, vatandaşı fakirleştirip, Sosyal Yardım Fonlarına mahkûm kılan AKP zihniyetinin, milletin umudunu yok ettiğini, ülkenin geleceğini kararttığını bir kez daha milletimize anlattı. AKP’nin 13 yıllık nasıl bir ihanet içerisinde olduğunu vurguladı ve “Bugün Türkiye’yi soyanlardan, hırsızlık ve yolsuzluk yapanlardan ne pahasına olursa olsun hesap sorulacağını tarihe not düşüyoruz” dedi. İhanet şebekesinden hesap soracağımız gün çok yakında.

Ve bu ülkenin bölünmez bütünlüğünü korumak için ülkücülerin dimdik ayakta durduğunu ve her türlü mücadeleden kaçınmayacaklarını haykırdı.

Evet, bu milletin birliğini, dirliğini, toprağını, bayrağını korumak için Milliyetçi Hareketin her bir üyesi canını, kanını seve seve verir.”

MHP’nin bu kurultay ile yenilendiğini söyleyen Adem Gürz; “Genel Başkanımız bu kuruluda ekibini % 60 yenileyerek partiye yeni heyecan kattı. Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli başta olmak üzere, seçilen tüm MYK Üyelerini tebrik ediyor ve başarılar diliyorum. İnşallah hep birlikte partimizi iktidara taşıyacağız” dedi.

BÜTÜN SORUNLARA ÇARE BİZDE

Adem Güz, 7 Haziran Seçimlerinin Türkiye için bir umut ve fırsat olduğunu ifade ederek; “Genel Başkanımızın gösterdiği yoldan yürüyerek, Türkiye’nin doğusundan batısına, kuzeyinden güneyine bütün milletimizin sorunlarına çare bulacağız. Şunu herkes bilsin ki; Bizler için Kahramanmaraş’taki vatandaşımızın da, Yozgat’taki vatandaşımızın da, Hakkâri’nin bir köyündeki vatandaşımızın da sorunu aynı ehemmiyeti taşır. Türkiye bir bütündür. Bizler sorunları tespit edip çözümlerini üreteceğiz.

Vatandaşımızın, mutlu ve refah günlere MHP ile kavuşacağı artık aşikârdır.

MHP’nin iktidara yürüyüşü Kahramanmaraş’ta başladı. Bu gün sıkmadık el çalmadık kapı bırakmıyoruz. Projelerimizi anlatıp, vatandaşımızın desteğini istiyoruz. Biz halkımıza kendimizi anlatırken, onlarda bize AKP İktidarını şikayet ediyor” diye konuştu.

Seçimlerin bir fırsat ve vebal taşıdığına dikkat çeken Adem Gürz, Kahramanmaraşlılara seslenerek; “Seçimler, geleceğin kararını vermektir. Kullandığımız her oy geleceğimiz, yani çocuklarımıza bırakacağımız mirasın tercihidir. Attığımız her oyun vebalini taşıyacağız.

Bugün Başkanlık rüyası ile ülke ülkeyi bölme çabası içerinde PKK-HDP ile işbirliği yapan AKP’nin ülkeye ihanetini hepimiz görüyoruz. Bu ülkenin, birliği, dirliği için, vatanın bütünlüğü için gelin MHP’de buluşalım. 7 Haziran seçimleri bir fırsattır. İhanet edenlere hep birlikte hesap soralım.

Genel Başkanımızın da dediği gibi bizim yolumuz bellidir.

Bu yolda haram yoktur, kul ve yetim hakkına el uzatma yoktur, al bayrağımıza ihanet yoktur, bölücü hainlerle yol arkadaşlığı yoktur.

Bu yolda, Türk milletinin kardeşliğini sarsmak, milli kimliğiyle oynamaya çalışmak, Türkiye’yi bölüp parçalamak için İmralı canisi ile tezgâh kurmak yoktur.

Yolumuz nurlu, yönümüz uğurlu, yürüyüşümüz kararlıdır” dedi.

MADEM HIRSIZDI NEDEN SUSTUNUZ?

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek kavgasına da dikkat çeken Adem Gürz; “Gökçek, Bülent Arınç’ın ihanet içerinde olduğunu cemaatle hareket ettiğini söylüyor.

Arınç’ta, Gökçek’in hırsız olduğunu, yolsuzluklarını anlatmak için, partisi zarar görür diye 8 haziran’da açıklayacağınız söylüyor.

Ben buradan soruyorum;

Sayın Arınç, partin mi önemli milletin mi?

Madem hırsızdı, biliyordunuz, neden bu zaman kadar ses çıkarmadınız. Yetimin hakkını yedirdiniz?

Hani sizin derdiniz milletti? Birbirinize düştünüz, sonunuz geldi.

Bizler “Önce Ülkem ve milletim, sonra partim” diyen bir Liderin arkasından yürüyoruz. Ve bu millet bizimle yürüyecek.

Milletimiz bu oyunu 7 Haziran’da bozacak ve bütün hırsızlar hesap verecek” diye konuştu. 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol