banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR SİZE İHTİYACIMIZ VAR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

KADIN MUHTAR ADAYLARI KAGİD’DE BULUŞTU
 Yapılan toplantıya, Fatih Mahallesi Muhtar Adayı Tuba Özden, Kümperli Mahallesi Muhtar Adayı Sıdıka Nergiz, Ağcalı Mahallesi Muhtar Adayı Ayşe Berna Serin, Mevlana Mahallesi Muhtar Adayı Hatice Çolak, Kurtuluş Mahallesi Muhtar Adayı Könül Yüzbaşıoğlu, İsa Divanlı Mahallesi Muhtar Adayı Aynur Kılıçaslan, Menderes Mahallesi Muhtar Adayı Meral Çetinkaya, Yunus Emre Mahallesi Muhtar Adayı Rabia Koç, Haydarbey Mahallesi Muhtar Adayı Ayşegül Yüzgeçgölü, Vadi Mahallesi Muhtar Adayı Betül Akdağ ve Mercimektepe Mahallesi Muhtar Adayı Ayşe Baykuş katıldı.

BAŞARILI OLACAĞINIZA YÜREKTEN İNANIYORUM

KAGİD Başkanı Kibar Özdemir, kadın adayları tebrik ederek; “Kadın muhtar adaylarımızın sayısının artması çok sevindirici. Hepinizin seçildiği takdirde çok başarılı olacağınıza yürekten inanıyorum. Ben sizden daha heyecanlıyım. Kırk yıllık siyasi hayatımda ben hep yalnız yürüdüm, erkek egemen siyasi ortamda mücadele verdim. İlk defa bu kadar yoğun kadın adayla birlikte olmanın mutluluğunu yaşıyorum.

Bugün sizleri ağırlamak istedik çünkü biz kadınlar birbirimize destek olmalıyız. Gerek iş dünyasında, gerek siyasette sayımızın artması önemli. Bunu da ancak birbirimize sahip çıkarak, destek vererek başarabiliriz.

Kadının elinin değdiği her yer güzelleşir. Hepinizi tebrik ediyor, başarılar diliyorum” dedi.

Siyasi tecrübelerini de paylaşan Özdemir, adaylara önerilerde bulundu dernek faaliyetlerinden de bahsetti.

Kadın muhtar adayları da verimli bir birliktelik olduğuna vurgu yaparak, Başkan Kibar Özdemir ve Yönetim Kurulu Üyelerine kendilerine özel düzenlenen toplantıdan ve desteklerinden dolayı ettiler. 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol