banner1451
Öne Çıkanlar EŞLERİNİN BÖBREĞİ İLE HAYATA TUTUNDULAR SİVİL TOPLUM GELİŞİRSE TÜRKİYE DEMOKRASİSİ DE GELİŞİR YAŞANACAK BİR TÜRKİYE İÇİN KÖY GARAJI CHP DEDİ KENDİMİZ ÇALDIK DONDURMA ISMARLADI

Bu haber kez okundu.

İYİ PARTİLİ KILIÇ, ONİKİŞUBAT İLÇE BAŞKANLIĞINA YENİDEN ADAY

Programda Başkan Ahmet Çabukel ve Dr. Faruk Atlı kısa birer konuşma yaptı. Daha sonra kürsüye gelen Başkan Kılıç, “Ben bir yola girmeden önce iyi düşünürüm. Yolun doğruluğuna inanırsam o yolda yürürüm. Birlik ve beraberliğin çok önemli olduğu şu günlerde ilçe başkan adayımızla beraber kongre sürecini devam ettiriyoruz. Birbirimizi kırmadan, incitmeden bir şeyler yapmanın gayreti içerisindeyiz ” dedi.

“SEÇİM BÖLGEMİZİ SEKİZE BÖLECEĞİZ”

Yeni dönemde seçilmesi halinde gerçekleştirmeyi hedeflediği projelerini açıklayan Doğan Murat Kılıç: “Yeniden Başkan seçildiğimizde öncelikle her üyemize bir üye kartı vereceğiz. Birçok kurumla görüşme aşamasındayız. Bu firmalarla üyelerimize özel indirim sağlayacağız. Bu indirimler konusunda güzle çalışmalarımız olacak. Partimiz adına bir minibüs kazandırmak istiyoruz.

Ne kadar rekabet içerisinde olursak olalım, bütün siyasi partilerle HDP hariç iyi diyaloglar içerisinde olacağız. Herkese sarılacağız. Onikişubat ilçemizi 8 bölgeye bölüp her bölgeye bir başkan tayin edeceğiz. Bu başkanlar neticesinde bütün partilerle birebir diyalog çerisinde olacağız. Ve neticesinde iyi parti bölgemizde oy artırımı için yapılacak bütün işlerde söz sahibi olacağız.”

“GENÇLİK YAPILANMASI YAPACAĞIZ”

Yeni dönemde parti için gençlik yapılanması yapacaklarını da vurgulayan Kılıç, konuşmasını şöyle sürdürdü: “ İlçemizde elini sıkmadığımız vatandaş kalmayacak. Yüreğine dokunmadığımız kimse kalmayacak. Normalde ben buraya hiçbir basın mensubu kardeşimi davet etmedim. Onların samimiyetini görmek istedim. Onları çağırmadığım halde bütün basın mensupları burada onlara da çok teşekkür ediyorum. Basında görünür olmak partimiz adına çok önemli bir durum. Belirli periyotlarda esnaflarımızı ziyaret edip onlarla gönül bağımızı sürdüreceğiz. Yeni dönemde gençlik yapılanması yapacağız. Burada kim başkan olursa olsun bizim başımızın tacıdır. Ben sadece sizlerin oylarına talibim.”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol