banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR SİZE İHTİYACIMIZ VAR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

İYİ PARTİLİ KAMALAK, “İNSANLAR GÜLMEYİ UNUTMUŞ!”

Gittikleri işyerleri ve STK temsilcilerinin kendilerini sabırla dinlediklerini belirten İYİ parti Genel Merkezi Disiplin Kurulu Üyesi Av. Muhammed Furkan Kamalak, iktidarın gözlerindeki ışıltının kaybolduğunu, vatandaşın gözlerindeki ışıltıdan İYİ partiye olan ilgi ve teveccühün arttığına dikkat çekti.

ESNAFIN MORALİ ÇOK BOZUK!

“Bir dokunuyor, bin ah işitiyoruz!” diyen Furkan Kamalak, esnaf ziyaretleri sırasında işyerlerindeki çalışanlar kadar işyeri sahiplerinin de ciddi sıkıntılar içinde olduğunu gördüklerini belirterek, “Gördük ve duyduk ki, vatandaş, esnaf kesimi, bugün sattığının yerine yarın yenisini koyamıyor. Moralleri bozuk. Her gün gelen zamlar, oynak piyasa, yarına olan güvensizlik, vatandaşı çaresizlik girdabına sürüklemiş” dedi.

MALİ MÜŞAVİRLER VE ESNAF ODASI ZİYARETİ

Beraberinde İl Başkan Yardımcısı Süleyman İpbüken, Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Fatih Öztürk, partinin etkin ismi Neslihan Koca Nergiz ve Hakan Peltek olduğu halde STK ve esnaf ziyaretlerini sürdüren Furkan Kamalak, belediye çarşısındaki esnaf ziyaretleri sonrası, Serbest Muhasebe Mali Müşavirler Odası Başkanı Abdullah Kalın, Kahramanmaraş Esnaf ve Sanatkârları Odalar Birliği Başkanı Ahmet Kuybu yanında, Esnaf Birlik Sarayı içindeki esnaf oda başkanlarını da ziyaret ederek yarınlara dair kaygılarını ifade ederken, onların sorunlarını dinledi.

İNSANLAR ARTIK SUSMAK YERİNE YÜKSEK SESLE KONUŞMAYA BAŞLADI

“Yakın zamana kadar konuşmaktan kaçınan, işimden ve ekmeğimden olurum kaygısı ile susmayı yeğleyen insanların artık büyük harflerle konuşmaya başladığını gördük!” diyen Kamalak, insanları mutsuz, bitkin ve yarınları düşünmekten yorgun düştüğüne dikkat çekti, “Artan döviz, hükümetin aldığı dikiş tutmaz ekonomik kararlar, sınır tanımayan akaryakıt zamları insanları sokağa çıkmaz, tatile gidemez hale getirdi. dikkat ediyorum, insanları yüzü gülmüyor, gülmeyi unutan insanların yüzünü biz güldüreceğiz” ifadesini kullandı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol