banner1451
Öne Çıkanlar EŞLERİNİN BÖBREĞİ İLE HAYATA TUTUNDULAR SİVİL TOPLUM GELİŞİRSE TÜRKİYE DEMOKRASİSİ DE GELİŞİR KENDİMİZ ÇALDIK YAŞANACAK BİR TÜRKİYE İÇİN KÖY GARAJI CHP DEDİ DONDURMA ISMARLADI

Bu haber kez okundu.

İYİ PARTİ ÖNSEN YEŞİLYURT MAHALLESİNDE

İYİ PARTİ Onikişubat İlçe Başkanı Av. Doğan Murat Kılıç ve arkadaşları, Önsen Yeşilyurt mahallesinde mahalle sakinlerimizle bir araya geldiklerinde hem esnafı, hem de vatandaşları dinlediler.

Başkan Av. Doğan Murat Kılıç; “Partimizin faaliyetleri çalışmalarımız iktidara geldiğimizde memleket için neler yapacağımızı anlattığımız verimli bir toplantı gerçekleştirdik” dedi.

NE DEMİŞTİK, MİLLET BİZİ ÇAĞIRIYOR, EMİR BAŞ GÖZ ÜSTÜNE!

Mahallenin problemlerini eksiklerini not alıp giderilmesi için gerekli çalışmaları başlatacağımızı bildirdiklerini vatandaşlarla paylaşan Başkan Kılıç, “Mahalle halkı ağırlıklı olarak çiftçilikle uğraşıyor ve artan maliyet masrafları konusunda çok dertliler. Mevcut hükümete olan güven bitmiş ülkeyi içinde bulunan buhrandan çıkaracak partinin İYİ Parti olduğunun farkındalar.

Gittiğimiz her yerde bizleri bağrına basan mahalle sakinlerini gördükçe ülkenin kurtuluşunun İYİ Parti olacağına olan inancım her geçen gün artıyor. Ne demiştik Millet Bizi ÇAĞIRIYOR Emir baş göz üstüne…” ifadelerine yer verdi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol