Öne Çıkanlar MÜFTÜ İMRAN KILIÇ ADAY ADAYI OLDU GÜNEŞ PETROL HAYIRLI OLSUN! SARIYERDE KALDI MODERN SAĞLIK MERKEZLERİNE KAVUŞACAK MST MARKA KAZICI YÜKLEYİCİLER TERCİH EDİLİYOR

Bu haber kez okundu.

İYİ PARTİ ONİKİŞUBAT İLÇE BAŞKANI KILIÇ; “SABREDİN AZ KALDI”

umudunun İyi Parti olduğunu belirtti.

İyi Parti Onikişubat İlçe Başkanı Doğan Murat Kılıç,  Beraberinde Onikişubat Belediye Başkan Adayı Mustafa Bastırmacı, Milletvekili Aday Adayı Doç. Dr. Ziya Dumlupınar ile esnaf ziyaretlerinde bulundu.

Ziyaretlerle ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Kılıç; “Onikişubat Belediye Başkan Adayımız Sayın Mustafa Bastırmacı, milletvekili aday adaylarımızdan sayın Doç. Dr. Ziya Dumlupınar hocamız İl yönetim kurulu üyelerimiz ve Onikişubat yönetim kurulu üyelerimizle beraber Akif İnan Mahallesindeki esnaflarımız ve parkta oturan emeklilerimizi ziyaret edip hasbihal etme fırsatımız oldu.

Esnaf bitmiş durumda insanlar bir şey alamıyor, kiralarımızı ödemekte zorlanıyoruz diyorlar ve değişim için İYİ Partiden olan umutlarından bahsediyorlar. Alışverişe gelen halk geçinemediklerini çok zorlandıklarını dile getiriyorlar, ama İYİ Partiye olan inançlarını da dile getirmeleri bizleri ziyadesiyle mutlu ediyor.” diye konuştu.

SABREDİN, ÇÜNKÜ AZ KALDI

Başkan Kılıç son olarak da; “Evet bize inanın biz liyakatli kadrolarımızla bu ülkeyi ayağa kaldıracağımıza söz veriyoruz dedik. Kararsız bir çok seçmene yaptığımız dokunuşlarla geleceğe umutla bakmalarını sağladık. Sabredin İYİ Parti geliyor #azkaldı.” ifadelerine yer verdi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol