banner1451
Öne Çıkanlar EŞLERİNİN BÖBREĞİ İLE HAYATA TUTUNDULAR SİVİL TOPLUM GELİŞİRSE TÜRKİYE DEMOKRASİSİ DE GELİŞİR KENDİMİZ ÇALDIK YAŞANACAK BİR TÜRKİYE İÇİN KÖY GARAJI CHP DEDİ DONDURMA ISMARLADI

Bu haber kez okundu.

İYİ PARTİ, MUHTARLARLA BULUŞTU!
 İYİ Parti’nin geçen hafta yapılan kongresinin ardından yeniden başkan seçilen Dr. Faruk Atlı, çalışmalarına hızlı başladı. Önceki gün Onikişubat İlçesi Üngüt Yolu Üzerindeki Kahramanmaraş Barosu’nun alt katında bulunan Gümüşhan Restoran’da bazı muhtarlarla bir araya gelen Atlı, parti çalışmaları ile ilgili bilgiler verdi.

 

İlçeye bağlı Maarif Mahallesi Muhtarı Cahit Bulut’un davetlisi olarak Haydarbey Mahallesi Muhtarı Ökkeş Özen, Binevler Mahallesi Muhtarı Lütfi Karaçalı ve Yamaçtepe Mahallesi Muhtarı Selçuk Gözükara ile buluşan İYİ Parti Teşkilatı, akşam yemeğinin ardından da muhtarlarla ülkenin gündemine dair fikir alışverişinde bulundu.

 

Partinin, Türkiye için bir umut olduğunu dile getiren İl Başkanı Atlı, “İYİ Parti, ülkeyi İYİ yönetecek. Ülkede bugün adeta bir korku hakimiyeti yaşanıyor. Her türlü engellemelerle karşılanarak teşkilatımızı büyütmeye çalışıyoruz. Böyle bir günde bizimle beraber olan Onikişubat Muhtarlarımıza da teşekkür ediyorum” dedi.

 

Muhtarla buluşmaya İl Başkanı Faruk Atlı’nın yanı sıra İl Divan Kurulu’nda yer alan başkan yardımcıları Tuna Meşe, Davut Sarı, Süleyman İpbüken, İbrahim Bozel, Batuhan Kayan, Yusuf Bilen, Muharrem Arıkan ve Gülayşe Yetmez de katıldılar.

 

Öte yandan yemekten önce de Baro Başkanı Avukat Vahit Bağcı’yı da ziyaret eden İYİ Parti İl Teşkilatı, burada da ülkenin gündemine dair görüş alışverişinde bulundu. Atlı, bu tür ziyaretlerin sıklıkla devam edeceğini de sözlerine ekledi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol