banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR SİZE İHTİYACIMIZ VAR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

İYİ PARTİ MARAŞ TEŞKİLATININ ANKARA ÇIKARTMASI

İYİ Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Av. Ahmet Çabukel ve ilçe başkanları ile Teşkilat Başkanı, Genel Başkanları Meral Akşener’i genel merkezde ziyaret ettiler.

ZİYARET KAFİLESİNDE KİMLER VARDI?

kafilede bulunanlar arasında; ayrıca, Dulkadiroğlu ilçe başkanı Fatih Öztürk, Elbistan ilçe Başkanı Av. Hüseyin Gül, Pazarcık ilçe Başkanı Ali Kaykı, Türkoğlu ilçe Başkanı Hasan Kızıldağ, Afşin ilçe Başkanı Mehmet Ali Taşkale, Göksun ilçe Başkanı Ali Aslan Fatih, Andırın ilçe Başkanı Fatih Dal, Ekinözü ilçe Başkanı Bilal Kaplan, teşkilat Başkanı Süleyman Tekerek yer aldılar.

Öte yandan Kahramanmaraş’tan gelen misafirleri, Parti kurucular kurulunda yer alan GİK Üyesi Günay Kodaz da karşılayanlar arasındaydı.

RABBİM AYAĞINA TAŞ DEĞDİRMESİN!

İl Başkanı Ahmet Çubekel ve kafileye katılanlar yaptıkları ortak açıklamada; “Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener Hanımefendiyi ve genel merkezimizi ziyaret ettik. Sayın Genel Başkanımız ile hatırı sayılır bir zaman dilimi içerisinde fikir alışverişinde bulunup çalışmalarımız hakkında bilgi verme imkanımız oldu. Kendisinin nasihat ve talimatlarını dinleyip notlarımızı aldık. Her gelişimizde motivasyonumuzu bu denli arttıran bir Liderin arkadaşından gitme şerefi bizlere nail olduğu için çok mutluyuz! Rabbim ayağına taş değdirmesin sayın Genel Başkanım!” ifadesine yer verdiler.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol