Öne Çıkanlar dizi DUALARIMIZ ŞEREF EROĞLU İÇİN HALİL İBRAHİM SOFRASINA BUYURUN! KAHRAMANMARAŞ BBS 0-1 OFSPOR BATIPARK ER MEYDANI

Bu haber kez okundu.

İYİ PARTİ KURUCU BAŞKANLARI BASIN ÖNÜNDE
 Atanmasının hemen ardından ilçe teşkilatlarını belirlemek için kolları sıvayan Dr. Faruk  Atlı, bu gün şelale parkta düzenlediği toplantısında, 10 ilçenin kurucu ilçe başkanlarını tanıttı, sadece Onikişubat İlçesinin belirlenmediğini, çalışmaların devam ettiğini kısa sürede açıklanacağını söyledi.

Gerek mesleki gerekse de siyasi başarıları ile kamuoyunda yakından tanınan isimlerin teşkilatta çok sayıda yer alması dikkatleri çekti.

Sadece MHP’li isimlerin değil diğer siyasi partilerden de katılımın gözlemlendiği toplantıda, Dr. Atlı, “Yol arkadaşlarım” diye hitap ettiği, il yöneticileri ve kurucu ilçe başkanlarını tanıtmaktan onur ve mutluluk duyduğunu söyledi.

TÜRKİYE İÇİN BİR GÜNEŞ DOĞUYOR

İl Başkanı Dr. Atlı, yaptığı konuşmasına, yalnızca Kahramanmaraş için değil, Türkiye için bir güneş doğduğunu, bu gün çok mutlu ve gelecekten umutlu olduğunu ifade ederek başladı.

Dr. ATLI, Konuşmasını şu şekilde sürdürdü: “Bu güneş, süregelen kavgaları eritecek, Türkiye’yi sımsıcak duygularla saracak güçtedir. Bu güneş iyi olan her şeye adaydır, iyi olan her şeyi davet etmektedir ve daha iyi bir Türkiye’yi işaret etmektedir. Evet, biz İyi bir Türkiye için yola çıktık. Ve artık rahat bir nefes almış, gerçekten zengin, adaletli ve hiç durmaksızın koşan bir Türkiye’nin inşaasına başlıyoruz. İşte ben de bu hareketin içerisinde yer aldığım için hem onur duyuyorum hem de bir an evvel çalışmaya başlamak için sabırsızlanıyorum.

Şahsım özelinde konuşacak olursam, açıkçası vatandaşımla birlikte yol yürümek, onlarla birlikte çalışıp projeler üretmek, dert dinleyip çözüm için kafa yormak zaten bana yabancı değildi. Çünkü Tabip odası ya da Türkocağı başkanlığı yaptığım dönemlerde, bunların yanı sıra Başhekimlik veya sağlık Müdürlüğünde Şube Müdürlüğü yaptığım dönemlerde ekip olma ruhunun önemini kavramış ve günlerce, haftalarca bıkmaksızın çalışmanın üretmenin hazzını hissetmiştim. Şimdi ise edindiğim naçizane tecrübelerimle siyasetteyim. Aslında yalnız da değilim, yanımda sizler varsınız, yanımda sizler olacaksınız ki bu her şeyin en iyisine layık memleketi hak ettiği yere getirelim. Sözlerimden de anlaşılacağı üzere bu açıklama aynı zamanda siz değerli vatandaşlarıma bir davettir. Bu güzel ülkede daha iyi şeyler gerçekleşmesinin vaktinin geldiği ortadadır. Ve buradan hareketle de her birimize görev düşmektedir.

YÜREĞİMDE YANAN ÜMİT ATEŞİ

İYİ Parti’de benim gibi arkadaşları, yani yorulmak için adeta dünden hevesli olan gönüllüleri gördükçe, hevesim perçinleniyor. Yüreğimde yanan bu ümit ateşini umarım gözlerime de yansıtabilmişimdir. İşte bu heyecan ile nihayet diyebilirim ki gün çalışma günüdür. Çalışacağız ki, hep beraber ülkece içinde bulunduğumuz girdaptan çıkalım; çalışacağız ki, güçlü Türkiye’nin ayak seslerini tüm dünyaya duyuralım; çalışacağız ki çocuklarımızın geleceğini garanti edelim ve yüzlerini güldürelim; çalışacağız ki, yüreği vatan için çarpan insanlarla dolu bu güzel ülkede, farklı düşüncelere sahip tüm vatanperverlerin aynı sofrada buluşmasını sağlayalım; çalışacağız ki bu ülkede bir daha hiçbir vatan haini seçilmiş iktidara operasyon çekmeye kalkışmasın; çalışacağız ki ayakları yere basan bağımsız Türkiye’nin fotoğrafını herkese gösterelim ve çalışacağız ki Atatürk gibi bizler de; “az zamanda çok ve büyük işler yaptık” diyebilelim. Sözün özü değerli arkadaşlarım; Niyetimiz iyi, yolumuz iyi, partimiz iyi… İyi Parti Kahramanmaraş’ımıza ve Türkiye’mize hayırlı olsun.

BİRLİKTE KURDUĞUMUZ İNANÇ SAYESİNDE

Ben bu vesileyle bir şeyi de önemle vurgulamak istiyorum. Şu anda aramızda bulunan ve bulunmayan, bugüne dek hangi partiye oy vermiş olursa olsun, ülkesini sevdiğinden bir an bile şüphe etmediğim tüm kıymetli Kahramanmaraşlı hemşehrilerime selamlarımı ve saygılarımı iletiyorum. Eğer iyi olacaksak bunu hep birlikte kurduğumuz bir inanç sayesinde gerçekleştireceğimizi biliyorum. Türkiye’ye her birimiz evet belki başka pencerelerden bakmış olabiliriz ancak şurada şüphe yok ki, pencereden görmek istediğimiz manzara aynıdır. Hepimiz aynı iyi manzarayı görmek istiyoruz. Ben sizin doktorunuz, ağabeyiniz, kardeşiniz, evladınız, arkadaşınız oldum ve bunlarla da hep gurur duydum. Bugün ise her birinizle aynı zamanda yol arkadaşı olmak istiyorum.”

MHP Kahramanmaraş İl eski Başkanı Mustafa Bastırmacı’nın da İl Başkanı Dr. Faruk Atlı’ya destek toplantıda, önce il yöneticileri tanıtıldı.

 

TOPLANTIYA KATILAN İL YÖNETİCİLERİ:

Muharrem Arıkan, Ahmet Akpınar, Tuna Meşe, Ramazan Hurç, Sabahat Küpelikılıç, Bünyamin Demircioğlu, Sülün Selen Kamer, Fatih Kızdırıcı.

Kurucu İlçe Başkanları:

Dulkadiroğlu Kurucu İlçe Başkanı Av. Neslihan Koca Nergiz (Avukat, Dulkadiroğlu Belediyesi MHP eski Belediye Başkan Adayı)

Elbistan Kurucu İlçe Başkanı Av. Kürşad Ali Yıldırım (Avukat, AK Parti Milletvekili Aday Adayı)

Afşin Kurucu İlçe Başkanı Âdem Yıldız (İşadamı, 3 dönem DYP Çoğulhan Belde Belediye Başkanı, MHP Afşin Beldeye eski Başkan Adayı)

Göksun Kurucu İlçe Başkanı Oktay Kayıran (Emekli Eğitimci, Göksun İlçe Milli Eğitim Eski Müdürü)

Andırın Kurucu İlçe Başkanı Ali Çatalbaş (Emekli İmam, MHP Andırın Eski İlçe Başkanı, MHP Andırın Belediyesi Eski Başkan Adayı)

Pazarcık Kurucu İlçe Başkanı Levent Sümen (Harita Mühendisi)

Türkoğlu Kurucu İlçe Başkanı Kemal Pekmez (Emekli Eğitimci)

Çağlayancerit Kurucu İlçe Başkanı Mustafa Tunç (İş Adamı, MHP Belediye Eski Meclis Üyesi)

Nurhak Kurucu İlçe Başkanı Vahap Polat (İş Adamı, Güneydoğu’da Şehit Polis babası, DP Nurhak Eski İlçe Başkanı)

Ekinözü Kurucu İlçe Başkanı Mehmet Şahin (Eğitimci, besici, tüccar)

Dr. Atlı, tanıtımın ardından: “Sözlerime son verirken, ben kendimi ve ekip arkadaşlarımı siz değerli Kahramanmaraşlılara sizleri de Allah’a emanet ediyorum. Yolumuz, Türkiye’nin yolu açık olsun” dedi.

Şelale Parkta yapılan kahvaltı ve tanıtım toplantısının akabinde, basın mensuplarıyla birlikte Trabzon Caddesi Aşiyan Apartmanı 6. katta bulunan Parti Binasına geçildi. Dr. Atlı basın mensuplarına parti binasını gezdirdi ve basın mensuplarının sorularını cevaplandırdı ve akın bir tarihte daha geniş bir toplantı ile İl ve İlçe Yönetimlerinin tamamının kamuoyuna tanıtılacağı bilgisi verildi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol