Öne Çıkanlar DUALARIMIZ ŞEREF EROĞLU İÇİN HALİL İBRAHİM SOFRASINA BUYURUN! dizi KAHRAMANMARAŞ BBS 0-1 OFSPOR BATIPARK ER MEYDANI

Bu haber kez okundu.

İYİ PARTİ İMZA SEFERBERLİĞİ İLAN ETTİ
 Milletvekili Aday Adayı Atlı, “İYİ Parti Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener Hanımefendi bugün (dün) Cumhurbaşkanı Adaylığı için başvurusunu yaptı. İl Başkanları toplantımızda da 100 bin imza ile başvuru yapacağını ve bunun çok önemli olduğunu söylemişti. Mutlaka 100 bin imza yönetimi ile başvuracağını 20 milletvekilinin grup kararıyla aday olmayacağını söylemişti. Bugün başvurusunu yaparak demokrasiye değer verenler için de bu süreci başlatmış oldu. Biz de bu sürece daha fazla katkı vermek adına buradaki İlçe Seçim Kurulu ile istişare ettik. Sonuçta yoğun bir talep olacak ve orada yığılmalar olacak. Biz de bu yoğun talebe karşı ilçe seçim kurulumuzun yükünü hafifletmek adına ne tür kolaylıklar sağlayabiliriz, diye bir görüşme gerçekleştirdik. Süreç, 4-9 Mayıs tarihlerini kapsıyor. Biz de bu sürece çok iyi hazırlanacağız. Sayın Genel Başkanımızın bize de şöyle bir talimatı oldu: İlk gün inşallah 100 bin imzayı istiyorum, dedi. Bu rakamı 81 ile böldüğümüzde bize düşen yaklaşık bin 500 imzayı ilk gün tamamlamak için hemen hazırlıklara başladık. Zaten 4-9 Mayıs tarihleri arasında sabah 08.00 ile akşam 20.00 arasında açık olacak” dedi.

ATLI: 5 MAYIS’TA DÜĞÜNÜMÜZ VAR

Konuşmasında iyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in 5 Mayıs Cumartesi günü saat 11.00’da Kahramanmaraşlılarla buluşacağını kaydeden Atlı, şöyle konuştu: “Tüm Kahramanmaraş halkını saat 11.00’da Müftülük Meydanına bekliyoruz. Saat 11.00 gibi Sayın Genel Başkanımız, halka hitap etmeye başlayacak. Biz de zaten Müftülük Meydanını şenlik yeri gibi düğün yeri gibi süsleyeceğiz. Şenlik havasında bir düğün alayı olsun istiyoruz. Aynı şekilde yine 4 Mayıs’ta da tüm kurullarımızla birlikte orada olarak şenlik havasında kutlamayı düşünüyoruz. İYİ Partili olsun, olmasın: Demokrasiden yana tavır koyan, demokrasinin tek elden kurtarılmasını isteyen bütün insanların, Türkiye’de huzur ve adalet isteyen bütün insanların buna katkı vermesini temenni ediyoruz.” 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol