banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI GAZETECİ DOĞRU VE TARAFSIZ OLMALI İSTİHBARATIMIZIN HAFIZASI SİLİNMİŞ BASINDAN SORUMLU Menar

Bu haber kez okundu.

İYİ PARTİ GİK ÜYESİ DEVLET ESKİ BAKANI TÜMEN’DEN KAGİD’E ZİYARET
Aynı zamanda Kadın Platformu Başkanı olan Kahramanmaraş Kadın Girişimciler Derneği Başkanı Kibar Özdemir ve Yönetim Kurulunun hazır bulunduğu toplantıda ülke gündemine dair sorunlar ele alındı.

İYİ Parti Heyetine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Başkan Kibar Özdemir, 24 Haziran Seçilerinde Partiye ve aday adaylarına başarılar diledi.

İYİ Parti’nin Genel Başkanının bir kadın olmasını önemsediklerini söyleyen Başkan Özdemir: “Kadınlar adına Sayın Meral Akşener’in liderliğini çok önemsiyoruz. Her ne kadar İYİ Parti engellenmeye çalışılsa da insanımızın sağduyusu ile demokrasinin kazanacağına inanıyoruz.

Ülkemizde, eğitimde, ekonomide, güvenlikte, tarımda sıkıntılar yaşanırken, diğer yandan en büyük sıkıntıyı da kadınlarımız yaşıyor. Artan kadın cinayetleri, tacizler, küçük yaşta evlilikler bizleri son derece kaygılandırıyor. Bu anlamda ülkeyi yönetenlere ve tüm siyasetçilere büyük görevler düşüyor. Sizlerden de bir kadın hareketi olan İYİ Parti mensupları olarak, gerek saydığım bu konularda gerekse de kadınların istihdamına yönelik vs. tüm sorunlarına çözümler üretmenizi bekliyoruz.

Tekrar nazik ziyaretinizden dolayı teşekkür eder, çalışmalarınızda başarılar dilerim” diye konuştu. 

İYİ Parti Genel İdare Kurulu Üyesi Devlet eski Bakanı Aydın Tümen de, konuşmasına Başkan Özdemir ve Yönetim Kurulu Üyelerini tebrik ederek başladı.

Tümen; “Sizler gibi girişimci ve aydın kadınları bir arada dernek çatısı altında görmek beni çok mutlu etti. Bizler toplumumuzun yarısını oluşturan kadınlarımızı önemsiyoruz. Bizler bir yola çıkarken de “Bu bir kadın hareketidir, gençlik hareketidir” dedik.  Öncelikle kadınlarımızın eğitimini çok önemsiyoruz. Kadınları eğitimli olan bir toplum, kalkınır, gelişir, müreffeh bir toplum oluşur. Cumhuriyetimizi kuranların da hedefi ve anlayışı buydu.

Çünkü ailede bireyi yetiştiren anne. İlk bilgiyi, kültürü veren, eğitimi veren anne. Ben iyi yetişen bir gençlik olduğuna inanıyorum. Bu bir şans. Önümüzdeki süreçte toplumun çok daha hızlı anlamda gelişebilmesi için iyi değerlendirmemiz lazım. İyi değerlendirmek için de bizim anlayışımıza göre yeni bir iktidar, yeni bir anlayış lazım, yeni uygulamalar lazım. Kadınımıza ve kadınımızın haklarına halel getirmeyecek bir anlayış lazım. Onları destekleyecek, güç verecek, çalışma hayatında eşit ücret dağılımı yapacak bir yönetim lazım.

Yine sizin de dediğiniz gibi kadına şiddet, taciz, çocuk evlilikler bizlerinde içini yakıyor. Elbette bunların yaşanmaması için çalışacağız” dedi.

Siyasete iyilik getireceklerini vurgulayan Tümen; “Bizler ülke yönetimine talip olurken, ekonomide, sağlıkta, ulaşımda, dış politikada vs. her alanda projelerimiz var ve iddialıyız da. Ancak biz üslubu kirlenen, siyasete de iyilik getireceğiz. Kavgayla işimiz yok, biz bu ülkeye iyilik getireceğiz. Bunları yaparken de kuşkusuz sizlerin yardımına ihtiyacımız var. Desteklerinizi bekliyoruz” diye konuştu.

Aday adaylarının kendini tanımının ardından, çekilen hatıra fotoğrafı ile ziyaret son buldu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol