Öne Çıkanlar BAŞKAN TOPBAŞ ANILARINI TAZELEDİ SAHADA ÇALIŞIYORUZ! Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye AYDIN; KILAVUZLU SULAMASINI BİTİRECEĞİZ baskan

Bu haber kez okundu.

İTTİFAK TEKLİFLERİNİ GERİ ÇEVİRDİK

 Partinin kurucu üyesi, Genel Başkan yardımcısı Enver Horozoğlu, milletvekili adaylarını tanıtırken yaptığı konuşmada, hiçbir siyasi partiyi eleştirmeden, sadece kendi yapacaklarını anlatacaklarını, seçim stratejilerini buna göre belirlediklerini kaydetti, 73 ilde teşkilatlandıklarını, bu hareketin de kendileri için bir başlangıç olduğunu belirterek, “Bizde seçimlerde alacağımız hedef oranı yok. Bizim tek hedefimiz var, iktidar olmak” dedi.



KİMSEYİ ELEŞTİRMEDEN, KENDİMİZİ ANLATMAK İSTİYORUZ

Enver Horozoğlu, adayları tanıtırken, yine partinin kurucu üyelerinden Hasan Bayramoğlu’nun da Kahramanmaraş birinci sıra milletvekili olduğunu duyurdu, araya giren Hasan Bayramoğlu, ülkenin gidişatını beğenmediğini kaydetti, kaygılarını dile getirdi.

İttifak konusunun gündeme geldiği sırada, Horozoğlu, “Tabi bizim ittifak konusunda söyleyecek sözümüz yok. Bunun kararını alacak olan genel merkez. Şunu biliyorum, ittifak için, seçime birlikte girebilmek için CHP ve BBP’den teklifler geldi. Bu ittifak için Saadet Partisi ve BBP belki 15 kere kapımızı çaldılar. Tabi biz sıcak bakmadık. Biz ancak Merkez Parti çatısı altında birleşme olursa, seçime gidebileceğimizi, ittifak yapabileceğimizi söyledik. Yüzde 0,1 veya yüzde 17 oy oranı da alsak, Merkez Parti çatısı altında seçime gireceğiz” diye konuştu.

Horozoğlu, 7 Temmuz 2014’te resmen kurulan partileri için kendilerinden beklentinin çok olduğunu ifade etti, seçimlerden sonra da ciddi manada partiye katılım olacağının altını çizdi, tüm adaylara seçimlerde başarılar diledi.

Arkasından basın mensuplarının gündeme ve parti çalışmalarına ilişkin çeşitli sorularını cevaplandırdı.


 

MERKEZ PARTİ KAHRAMANMARAŞ MİLLETVEKİLLERİ

Hasan Bayramoğlu (işadamı), Şaban Şakalar (Elbistan-ekonomist), Yeliz Demirel (Elbistan-iş kadını), Tuğba Bayraktar (bankacı), Emin Demirel (Türkoğlu-işadamı), Mehmet Aytemiz (mühendis), Bülent Doğan (Andırın-işadamı) ve Mustafa Fındık (taşeron) 



 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol