banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI GAZETECİ DOĞRU VE TARAFSIZ OLMALI İSTİHBARATIMIZIN HAFIZASI SİLİNMİŞ BASINDAN SORUMLU Menar

Bu haber kez okundu.

İSTİHBARATIMIZIN HAFIZASI SİLİNMİŞ

 Başkan Mustafa Akpınar, henüz Adıyaman da şehit edilen askerimizin acısını yaşayamadan Şanlıurfa Ceylanpınar ilçesinde 2 vatan evladı Polisimiz şerefsiz PKK lı teröristler tarafından haince kalleşçe şehit edildiklerine dikkat çekti.

Akpınar yazılı basın açıklamasında şunları söyledi;

“Şehidimize Allahtan rahmet kederli ailelerine başsağlığı diliyor, YÜCE TÜRK MİLLETİNİN başı sağ olsun diyoruz.

Umarım bu son olur ve biz yanılırız.

Anlamadınız, inanmadınız biz ne dediysek ırkçılık yaptığımızı iddia ettiniz.

İçişleri bakanının Rıza ZARRAP denilen sözde hayırsever şahsın önünde takla attığı dönemde ne yazık ki terör ve bölücülük en üst noktada güçlenmiş hakimiyet alanları elde etmiştir.

AKP PKK ortaklığı ile yürütülen sözde barış sürecine zarar vermemek adına asker ve polisimiz Anayasa ve kanunlardan aldığı yetkileri kullanamadığı gibi, Terörle Mücadelede azim ve kararlılık sahibi Askeri ve Emniyet personeli, paralel casus darbeci söylemleri ve oluşturulan algı ile pasivize edilerek dağıtılmıştır. Adeta istihbaratımızın hafızası silinmiş, terörle mücadele eden personel vatan haini ilan edilerek ceza evlerine konulmuş, sürgün edilmiş pasif görevlere tayin edilmiştir.

 AKP’nin bu tutum ve davranışından cesaret alan bölücü PKK teröristler doğu ve güneydoğu bölgemizde hakimiyet alanları oluşturduğu gibi batı bölgelerimizde de ellerinde uzun namlulu silahlar ile gösteri yapma cesareti bulmuşlardır. İstanbul Gazi mahallesinde meydana gelen olay bunun en son örneğidir ve ne acıdırki ellerinde uzun namlulu silahla yüzleri kapalı vatan hainlerine müdahale etme cesareti gösterilememiştir.

Barış süreci diye neye hizmet ettiğini bilmeyen güruhlar sevinin sonunda istediğiniz oldu !!! 

-12 yıllık iktidarınızda yanlış yoldasınız Devlet kurumlarında kadrolaşma var dedik, bırakın bu işleri buna kargalar güler dediniz.

Sonunda en üst noktadan eyvah kandırıldık, bizi aldattılar dediniz.

-Çözüm süreci dediniz, terör örgütü elebaşı ile görüştünüz. Yapmayın yanlış yoldasınız dedik anlamadınız, gittiniz Dolmabahçe sarayında hainlerle birlikte ihanet belgesini okudunuz masada taraf oldunuz. Sonunda Eyvah yine kandırıldık dediniz.

Uyan Türk Milleti uyan 12 yıldır bizi kimlerin yönettiğine bak. Saf kandırılmaya müsait, aldatılan insanların yönettiği Vatanım sonunda bu hale geldi.

 

Ülkemizin bu durumuna düşmesine sebep olanlar insanlık adına, Yüce Türk Milletine tarih huzurunda hesabını vereceklerdir.  

Keşke bizim yıllardır söylediklerimiz yanlış olaydı;

Yıllardır iktidarın Terörle Mücadele ve Ortadoğu politikalarının yanlış olduğunu, bu uygulama ve politikaların Ülkeyi bölünme, Ortadoğu da yalnızlaştırma noktasına götüreceğini en üst noktada dile getirdik

Sayın basın mensupları;

İmralı canisini besleyen AKP kendi iktidarı ve hırsı uğruna tehlikeli bir yola girmiştir. Ülke birliği ve bütünlüğü tehlikededir.

AKP politikası Ülkeyi bölünmeye, ayrışmaya ve iç savaşın eşiğine getirmiştir

 

Bilinmesini isteriz ki: Ülkücü Gençlik sabırlıdır ve sokaklardan uzak durma gayreti içerisindedir. Ancak; SÖZKONUSU VATAN SA GERİSİ TEFERRUAT diyen bir davanın temsilcileri olduğumuz unutulmamalı, herkes haddini bilmelidir.

 

Kendi siyasi gelecekleri uğruna Ülkeyi ateşe atanların şunu bilmesini isteriz ki;

Vatan sahipsiz değildir.

MHP Milli menfaatlerimiz noktasında; kandırılan, aldatılan şahsiyetleri uykusundan uyandıracak, Vatanı sahipsiz zanneden PKK lı vatan hainlerine gereken dersi ve cevabı verecek kabiliyette ve cesarettedir.

Değerlerimizden canımız pahasına taviz vermeyeceğimizin bilinmesini isteriz.

 

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol