Öne Çıkanlar DUALARIMIZ ŞEREF EROĞLU İÇİN HALİL İBRAHİM SOFRASINA BUYURUN! KAHRAMANMARAŞ BBS 0-1 OFSPOR dizi MİLLİ BİLARDOCUMUZA DESTEK

Bu haber kez okundu.

İPBÜKEN VE ÇİFTÇİ; İYİ PARTİ İLE TÜRKİYE İYİ OLACAK!

Beraberinde Kadın Politikaları Başkan Ayla Çiftçi olduğu halde KİMLİK GAZETESİ’ne bir nezaket ziyareti gerçekleştiren İYİ Parti Kahramanmaraş İl Başkan Yardımcısı, eski sendikacı (Orman İş) harita kadastro teknisyeni ve 4 yıllık iktisat mezunu, aynı zamanda da STK’lardan ve sendikalardan sorumlu olan Süleyman İpbüken, milletin kendilerini çağırdığını, vatandaşın her geçen gün partilerine olan katılımlarının sürdüğünü söyledi.

İYİ PARTİ, VATANDAŞIN UMUDU OLDU!

Partilerinin erken veya zamanında yapılacak seçimlere hazır olduğuna da vurgu yapan İYİ Parti İl Başkan Yardımcısı Süleyman İpbüken, parti olarak basın ile samimi, sürekli ilişkiler içinde olacaklarını, basının gücüne inandıklarını belirterek, “İktidar köşeye sıkıştı. Ne yapacağını, neye karar  vereceğini bilemiyor. Zamlardan bunalan, geçim sıkıntısı yaşayan vatandaş ekonomik zorluklarla mücadele ederken, ümidi, geleceği ve çareyi İYİ Partide buluyor. Partimiz yükselişte, inanıyoruz ki İYİ Parti ile Türkiye iyi olacak. Sürekli sahada olan, halkın bağrına bastığı, inandığı, güvendiği Genel Başkanımız bu sözü halkımıza veriyor. Genel başkanımızın dediği gibi, başaracağız, başaracağız, başaracağız. Herkes de şunu bilsin ki, İYİ Parti halkın umudu olacaktır.” dedi.

AYLA ÇİFTÇİ NE DEDİ?

Partinin etkin isimlerinden, AKDO Sarayındaki son organizasyondan da alnının akı ile çıkan ve başaran, özel sektörde uzun süre çalışan, halen herhangi bir işte çalışmayan, daha önce partinin teşkilata başkanlığında görev alan, bugün itibariyle Kadın Politikaları Başkanı Ayla Çiftçi de neden İYİ Parti sorusuna; “Meral hanımı uzun süre takip ediyordum. Gittim üye oldum. Daha da partinin içine gireyim dedim. Parti benim evim gibi oldu, gerçekten. Görevimi layıkı ile yerine getirmeye çalışıyorum. Çok sıkıntı çektik, köylere gittik, araçlarımızı bile taşladılar. Çok sıkıntı çektik, kapıları yüzümüze kapattılar. Ama gerçeği gördüler ki İYİ Parti iyi yolda. Gerçeği gördüler. Kadınların yüreğini fethettiğimize inanıyoruz. Kadınlar özellikle partimize akın akın geliyorlar. İçten geliyorlar ve telefonlarımız susmuyor. Hepsi partiye gelmek, çalışmak istediklerini söylüyorlar. Kadınlar bu partiyi iktidara taşıyacak. Kadının adı yok deniliyordu, hayır, kadının adı var. Dün de vardı, bugün de hem ticarette, hem siyasette yer alıyorlar” ifadelerine yer verdi.

IŞIK, MERAL HANIMIN GÖZLERİNDE

“Ülkemiz insanları ışığı Ekonomi Bakanı Nebati’nin gözlerinde değil, genel başkanımız sayın Meral Akşener’in gözlerinde görüyor, umudu, geleceği onda görüyor” diyen Çiftçi, vatan, bayrak için çalıştıklarını, koşuşturduklarını da sözlerine eklerken, son olarak Başkan Ayla Çiftçi, “il ve ilçe teşkilatları ile uyum içinde hareket ediyor, insanların yüreklerine hitap ediyor ve insanlara dokunuyoruz. Bakıyoruz ki gerçekten MİLLET BİZİ ÇAĞIRIYOR.” diyerek sözlerine son verdi.  

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol