Öne Çıkanlar MÜFTÜ İMRAN KILIÇ ADAY ADAYI OLDU GÜNEŞ PETROL HAYIRLI OLSUN! SARIYERDE KALDI MODERN SAĞLIK MERKEZLERİNE KAVUŞACAK MST MARKA KAZICI YÜKLEYİCİLER TERCİH EDİLİYOR

Bu haber kez okundu.

İNSANLARIN GÖNLÜNE VE KALBİNE GİRECEĞİZ!
  

Parti binasında adaylığını açıklarken, kısaca özgeçmişinden ve aldığı görevlerden de söz eden MHP İl Başkan Adayı Mustafa Akpınar, ülkücülük hukukun onarılması yönünde faaliyet göstereceklerini, bunun sonucunda teşkilat içerisinde ayrılık kalmayacağının da altını çizerek, “Birlik ve beraberliği tesis edeceğiz. Güçlü olacağız, başarılı olacağız” dedi.

Şehrimizde yerel bazda güçlü muhalefet yaparak ana muhalefet olan partilerini iktidar yapacakları sözünü de veren İl Başkan Adayı Akpınar, ilçe belediyelerinin en az yarısına, büyükşehir belediyesine de talip olacaklarını kaydederken, “Hazırlayacağımız projelerle iletişim çağını yakalayarak, her vatandaşımıza hizmet götürüp gönlünü kazanacağız. Duran, bekleyen, siyaset dönemini bitirerek, koşan, çalışan ve mücadele eden bir siyasi politika izleyeceğiz. Merhum başbuğumuzun dediği gibi, başarı için muntazam, planlı çalışma yapmak lazımdır, ta ki son nefesimize kadar” diye konuştu. Başkan adayı Akpınar, kentin gelişimine katkı sağlayacak her türlü projenin arkasında ve yanında olacaklarına işaret etti, kentimizin marka şehir olması için yerelde iktidarla görüş alış-verişi içinde olacaklarına değindi, bu kapsamda herkesle istişare ve iletişim halinde olacaklarına dikkat çekti.

LİDERİN SÖZÜ SÖZ,  DURUŞU DURUŞUMUZ

Hizmet noktasında 15 yıllık mevcut iktidarın sınıfta kaldığını söyleyen Akpınar, açıklamasında “İl’in ilçeleriyle yığılmış, çözüme kavuşması gereken birçok sorunları var. Bu sorunların mevcut iktidar partisi ve yerel yöneticileri tarafından bir ana önce çözüme kavuşturulması gerekir. Bu bağlamda, geçmişte olduğu gibi, bu sorunları her fırsatta dile getirip takipçisi olacağız. Artık bu şehirde doğru olan herşeyi korkusuzca ve çekinmeden dile getirerek, şehrimizin ve halkımızın menfaatlerini haykıran toplumun güven ve itimadını sağlayan bir teşkilat yapısı bulacaksınız” ifadesini kullandı.

Akpınar, 15 Temmuz darbe kalkışmasında şahsı ve teşkilatı nasıl ki gece-gündüz sokaklarda bir nefer gibi uyumadan ve korkusuzca çalıştı ise, budan sonra da aynı bilinç ve şuurla halkın yanında olduklarını göstereceklerini vurguladı, “Liderimiz Devlet Bahçeli’nin, ‘Önce ülkem ve milletim, sonra partim ve ben’ sözünden hareket ederek, 21 Mayıs’ta yapılacak il kongresinde il bakanlığına adayım. Liderimizin sözü söz, duruşu duruşumuzdur” şeklinde konuştu.

YÜRÜMEZSEK, ERİMEZSEK, ÇÜRÜMEZSEK  HAK YOLDA,  GÖK GİRSİN KIZIL ÇIKSIN!

Başkan adayı Akpınar, açıklamasının son bölümünde ise, ülkücüler arasında fikir ayrılıkları, duruş farklıları varmış gibi bir algının kesinlikle doğru olmadığına dikkat çekti, “Söz konusu vatan, devlet, ülkü ve MHP olduğunda çelik gibi birleşmeyi sağlayacak, fedakârlığa ve ferasete sahiptirler, bunu hatırlatırım.” cümlesinden sonra, “Görev yaptığım yıllar içerisinde milliyetçi ve ülkücü harekete mensup olanların bir çatı altında toplanmadığı, gereksiz ve manasız kırgınlıklar olduğunu biliyorum. Çıkış noktamız davamıza, hareketimize mensup her bir ülküdaşımızın kalbine ve gönlüne girmektir” diyerek sözlerine nokta koydu ve basın mensuplarının adaylığı ile ilgili sorularını cevaplandırdı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol