Öne Çıkanlar BAHÇE YANGINI EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ İLGİNÇ İDDİA KAYAK MERKEZİ SENEYE HAZIR KOLAT; TAKIMI BERABER ÇIKARALIM ŞEREFSİZ BÖLÜCÜ ÖRGÜT MENSUPLARINI LANETLİYORUM.

Bu haber kez okundu.

İL BAŞKANI ÇEVİK; “GELECEK BİR GÜN GELECEK, İKTİDAR OLACAK!

Parti binasında, beraberinde İl Başkan Yardımcıları Erol Tanış, Reşit Aslantaş, Kadın Kolları Başkanı Meral Şeker, Onikişubat İlçe Başkanı Cengiz Çiçek, Dulkadiroğlu ilçe Başkanı Latif Öztürk, Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Kabakçı, Dulkadiroğlu Kadın Kolları Başkanı Hayriye Nur Ekiz, Onikişubat Kadın Kolları Başkanı Rabia Koç ve bazı partililer olduğu halde düzenlediği basın toplantısında, Genel Başkanları Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun Kahramanmaraş’a gelişi ile ilgili teşkilatlandırma ve görevlendirmelerde bulundu.

DİL, DİN, IRK VE PARTİ AYRIMI YAPMADAN HERKESİ BU BULUŞMAYA DAVET EDİYORUZ!

İl Başkanı Muharrem Çevik basın toplantısında, “Genel Başkanımız aslında 15 Şubat günü gelecekti, lakin Gara şehitleri sebebiyle sizlerle olan bu buluşmayı iptal etmek, ertelemek zorunda kaldık. İnşallah 6 Nisan Salı günü akşamı Kahramanmaraş’a gelecek, 7 Nisan Çarşamba günü de Kahramanmaraş halkını selamlayacak, vatandaşları dinleyecek, ziyaretlerde bulunacak ve siyasetin yükselen değeri haline gelecek. Aynı zamanda da partimizin 1. Danışma Kuruluna katılacak. Dil, din, ırk ve parti ayarımı yapmadan, herkesi bu önemli ve yararlı olabileceğine inandığım buluşmaya bekliyoruz, davet ediyoruz” dedi.

KAHRAMANMARAŞ’A İLK KEZ GELECEK!

Partilerinin 1. danışma kurulu toplantısı sonrasında Gelecek Partisi il binasının açılışını gerçekleştirecek olan liderleri Ahmet Davutoğlu’nun diğer programlarına ilişkin olarak da İl Başkanı Muharrem Çevik; “Kahramanmaraş’a ilk kez gelecek olan Davutoğlu’nun açılış sonrası esnaf ziyaretleri gerçekleşecek. Halkı dinleyecek, onların dertleriyle dertlenecek. Akabinde Kümbet semt pazarını gezecek, Pazar esnafı ile sohbet edip, ekonominin nabzını tutacak. Akşam üzeri de Ticaret Sanayi Odası Başkanı Şahin Balcıoğlu ve Esnaf Birlik Başkanı Ahmet Kuybu ile buluşup, sanayicilerin ve esnafın sorunlarını dinleyecek. Aynı gün yine geç saatlerde de olsa işadamları, liderler ve basın mensupları ile bir araya gelip, merak edilen, yerel ve ulusal ülke gündemine dair soruları cevaplandıracak, ertesi günü, yani Perşembe sabahı kahvaltı sonrası Gaziantep ve Kilis’e hareket edecek!” diye konuştu.

İLK SEÇİMDE İKTİDARIZ, BUNU BÖYLE BİLSİNLER!

Genel Başkanları Davutoğlu’nun partililer ve vatandaşlarla buluşmasını temin için Belediyeden Necip Fazıl veya Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezini parası ile istediklerini, ancak bu taleplerinin yerine getirilmediğine de vurgu yapan Çevik; “Bu bizi üzdü. Ama direncimizi kırmadık. Korkuyorlar, oysa korkunun ecele faydası yok, çünkü ilk muhtemel seçimde iktidara geleceğiz. İktidarın korkusu bundan” ifadelerine yer verdi.  

YEREL BASINDA ÇIKAN HABERLERİN GERÇEKLE ALAKASI YOK, SEÇİMLERE GİRİYORUZ!

Yerel basında çıkan bazı isimlerin istifası ve partilerinin seçimlere katılamayacağına dair haberlere de açıklık getiren İl Başkanı Çevik, bu tür haberlerin sansasyondan ibaret olduğunu vurguladı, “Elbistan ilçesi teşkilatımız evraklarını tamamlamış, ilgili mercilere teslim etmiştir. Seçimlere giremeyeceğimize dair çıkan asılsız haberler bizi üzdü ise de sıkıntı yok. Çünkü ilçe kongrelerimizi ile hukuki süreçleri tamamladık ve muhtemel bir erken seçime de katılıyoruz, tüm Türkiye’de olduğu gibi, Kahramanmaraş da seçimlere katılacak, nihayetinde iktidar olan Gelecek Partisi olacaktır” dedi ve istifa edenler için de onları yeniden kazanmak için çaba gösterdiklerini, liste çalışmalarının devam ettiğini yineledi, art niyetli kişilerin asılsız haberleri servis etmesinin şehrimize, partilerine zarar veremeyeceğinin altını çizdi.

AYRILANLARA SESLENİYORUM, GELİN YİNE BERABER OLALIM!

Herhangi nedenlerle ayrılanlara da çağrıda bulunan Başkan Çevik, partililerin ve vatandaşların masa başında uydurulmuş, partilerini yıpratmak adına kurgulanan ve servis edilen tezgâh ve asılsız haberlere inanmamaları gerektiğini hatırlattı, sağlık sorunları ile ilgili olarak ayrılanların yerinin boş kalmadığını, kalamayacağını, bu bakımdan Pazarcık ilçe başkanlığına da emekli öğretmen Ömer Akış’ın getirildiğini belirterek, katılımcılara teşekkür ve 7 Nisan’da Davutoğlu ile buluşmaya herkesi bir kere daha davet etti.  

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol