Öne Çıkanlar DUALARIMIZ ŞEREF EROĞLU İÇİN HALİL İBRAHİM SOFRASINA BUYURUN! dizi KAHRAMANMARAŞ BBS 0-1 OFSPOR BATIPARK ER MEYDANI

Bu haber kez okundu.

HALEP YANIYOR, DÜNYA KÖR VE SAĞIR!
 16 Aralık Cuma günü,  namaz sonrası, AK Parti Onikişubakt Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Akif Erdoğan ile yardımcısı Emre Kaçamaz, bu anlamda yaptıkları yazılı açıklamada, “Susan dünyaya yeter evet Halep yanıyor ama şu unutulmasın ki dünya sussa da biz Türkiye olarak ak parti olarak Onikişubat’ın AK gençligi olarak asla ama asla susmayacaz ve son nefesimize kadar masum kardeşlerimizin yanında olacağız bu böyle bilinsin. Bizim için Diyarbakır’da, İzmir’de, İstanbul’da, Antalya’da ki çocuk ne ise Halep de ki cocuk da odur. Daha dün Çanakalle’de omuz omuza düşmana direndiğimiz aynı cephede savaştıgımız  Suriyeli Halepli kardeşlerimiz 6 yıldır bitmek tükenmeyen acımasız bir savaşın ortasında vatan topraklarından mahrum bırakılmak istenmektedir. Bu da yetmiyormuş gibi masum sivil halkı ve daha hayatın baharında olan cocukların savaşın tam ortasında katliama maruz kalması ve öldürülmesi tüm insanlıgın utancıdır. 6 yaşındaki Ümran bebegin anne biz ölürsek cennete gider miyiz gidersek bizim yemegimiz olur mu demesi tüm insanlıgın tüm dünyanın utanc tablosudur. Orta dogu ülkelri İslam sancagı altında birleşmedikçe  her zülme ortak bir ses çıkarmadıkça ESED ne son zalim olacak nede Halep son mazlum olacaktır. Suriye halkının Halep halkının 6 yıldır yaşadıgı zulmün  Avrupa Rusya abd nin güç savaşından öte bir amacı bir anlamı var mı? ilgili yetkililere devlet büyüklerimize feryadımızdır  5 aydan bu yana insan yardımın hiç ulaşmadığı Halep’e insani yardım koridoru acilen acılmalı ve gerekli yardımlar yapılmalıdır. Birleşmiş millet güvenlik konseyi örgütü  görevi  uluslarası barış ve güvenligi saglamadır fakat gel gelelim geldigimiz noktada birleşmiş milletler sadece izlemekte basın acıklaması yapmakta ve  bunun ötesine gidememektedir. Bu yüzden unutulmamalıdır ki dünya  5 den büyüktür.  Bügün Halep’de insanlık ölüyor Halep yanıyor  Halep artık tüm insalıgın öldüğü bir yerdir. Bizim en cok icimizi acıtan ise İslam ülkelerin sesizligidir nasıl olurda kendilerini arka plana atmış olurlar ölen bizim oldugu kadar tüm Müslümanların kardeşidir. Basında ABD, Rusya devlet başkanlarnın attıgı twit  basında Halep’de her gün katledilen insanlardan cocuklardan daha fazla yer alıyorsa bu düzeni biz daha nasıl açıklayabiliriz?  insani yardımın gidebilmesi için geçiçi ateşkesin bile  birleşmiş milletlerde veto edildigi bir dünya için daha ne söylenebilir ki . biz biliyoruz ki terör özelikle İslam dünyasının yıkımının yaşanması için bizzat emparyalist taşeronlar  kan seviciler tarafından desteklenmektedir. Halep bakın ilk günden bu yana terör örgütleri desteklenmektedir. Biz Türkiye olarak bu düzene alet olmayacağız biz ak gençlik olarak liderimiz öncülüğünde bu düzeni bozacağız  ve her daim dünyadaki tüm Müslümanların tüm mazlumların sesi olmaya devam edeceğiz” denildi.

AR DAMARIMIZI ÇATLATACAK, TAHAMMÜL SINIRLARINI AŞACAK ÖLÇÜDE

Başkan Erdoğan adına basın bildirisini okuyan Mimar Emre Kaçamaz;  “Bu vesile ile Halep başta olmak üzere dünyanın bir çok yerinde ar damarımızı çatlatacak dereceye gelen tahammül sınırlarını aşacak ölçüde ve sistemli olarak sürdürülen terörün her çeşidini onları cesaretlendirip destekleyenleri lanetliyor ve yüce rabbimize havale ediyoruz. Kimden gelirse gelsin haksızlığa karşı sesimizi yükseltmeye dün olduğu gibi bugün de yarında  hak  ve hakkın  Halepli Suriyeli kardeşlerimiz yanında olmaya ve hakkı savunmaya devam edicegiz. Ey Halep halkı Allah biliyor ki cennet sizi bekliyor ve düşmanlarınızı ise cehennem. Allah tüm Müslüman kardeşlerimizin yardımcısı olsun Allah bize bu üzüntüleri yaşatanları kahhar eylesin Allah tüm mazlumların yardımcısı olsun. AK gençlik olarak biz mazlumun yanında liderimizin öncülüğünde daima durmaya  hak ve hakikati haykırmaya devam edeceğiz dünya sırtını dönse de biz Halep’e Suriye’ye sırtımızı  asla dönmeyeceğiz  ve Türkiye olarak onları sahip çıkmaya devam edeceğiz. Dünya 5 den büyüktür tüm Müslüman kardeşlerimizin Suriyeli Halepli kardeşlerimizin Allah yardımcısı olsun” ifadesini kullandı. 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol