banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR SİZE İHTİYACIMIZ VAR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

HABİBE ÖÇAL; GECE GÜNDÜZ SAHALARDAN AYRILMAYACAĞIZ
 Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, İlçe başkanı Şahin Avşaroğlu, İlçe kadın kolları başkanı Asuman Yavuz İlçe gençlik kollarımız ve teşkilatı ile birlikte önce İlçe Başkanlığında bir araya geldiler. Sonrasında ise esnaf ziyaretlerinde bulundu ardından yenişehir mahallesindeki kadınlarla bir araya gelerek süreçle ilgili bilgiler verdi desteklerini ve dualarını istedi.

27.Dönem Milletvekili Adayı Habibe Öçal; “Türkiye’nin demokratikleşme sürecinde, vesayet’ten kurtulma sürecinde önemli bir görev üstlenmiş olacağız. Kahramanmaraş’lı halkımıza güveniyoruz. Desteklerinin tam olduğuna inanıyoruz. İnşallah halkımıza hizmet için buradayız, tam teşkilat olarak, Ak Parti hükümeti iktidarı olarak Kahramanmaraş’ımıza milletimize hizmet etmek için tam kadro alanlardayız, " Evlatlarimizin geleceğine, kadınlar olarak sahip çıkacağız” Liderimiz Recep Tayyip ERDOĞAN ile birlikte ülkemiz şaha kalktı, Sağlık sektöründe ki iyileştirmeler ülkemizi dünyanın bir çok ülkesinin önüne geçirmiştir. Bu güzelliklerden dış güçler ve emperyalistler rahatsız,  Elde ettiğimiz bu kazanımları çöpe atmalarına izin vermeyeceğiz sahalardan ayrılmayacağız.” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol