Öne Çıkanlar DUALARIMIZ ŞEREF EROĞLU İÇİN HALİL İBRAHİM SOFRASINA BUYURUN! dizi KAHRAMANMARAŞ BBS 0-1 OFSPOR BATIPARK ER MEYDANI

Bu haber kez okundu.

HABİBE ÖÇAL: AFSİN'DE VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELDİ
 Vatandaşların sıkıntı ve sorunlarını dinleyen Habibe Öçal, sonrasında ise; yaşlı ve engelli bakım merkezini ziyaret ederek 24 Haziran seçimleri için destek ve dua istedi.

Bu seçimin ülkemizin ve tüm mazlumların umudu olduğunu belirten Milletvekili Adayı Habibe Öçal konuşmasına şu sözlerle devam etti: “Sayın Cumhurbaşkanımıza en çok destek veren illerden biri olarak 8’de 8 Milletvekili çıkarmak için elimizden geleni yapıyoruz. Afşin olarak alt yapınızı biliyoruz halkın asla boşluk kabul etmeyeceğini hiçbir aksaklık olmadan biz buranın AK Parti oy oranının %90 olacağına inanıyoruz.

 Ülkeyi baştan imar ettik hastaneler başta olmak üzere halka hizmet konusunda AK Parti hükümeti elinden gelen bütün gayreti sarf etti.

 “GÜÇLÜ MECLİS, GÜÇLÜ HÜKÜMET, GÜÇLÜ BAŞKAN” SLOGANIYLA YOLA ÇIKTIK.

 24 Haziranda da damgamızı vuracağız, 25 Haziran'a daha güçlü Afsin, daha güçlü Türkiye olarak uyanacağız,

 AK Parti 2002’de kadınlarımızın refah partisini nasıl iktidara getirdiyse yine 24 Haziranda da inisiyatif kullanarak başkanımızın seçilmesinde en iyi kadınlarımızın desteklerini bekliyoruz ve onlara güveniyoruz” diyerek konuştu.

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol