Öne Çıkanlar HALİL İBRAHİM SOFRASINA BUYURUN! DUALARIMIZ ŞEREF EROĞLU İÇİN KAHRAMANMARAŞ BBS 0-1 OFSPOR MİLLİ BİLARDOCUMUZA DESTEK BATIPARK ER MEYDANI

Bu haber kez okundu.

GÜVENÇ; “MARAŞ'A SAHİP ÇIKMAK ZORUNDAYIZ!“
 25 Nisan Salı günü, Kervanhan'da bir gurup basın mensupları ile sohbet eden, ancak referandumda alınan sonuçlar, siyasilerin bu süreçte yaşadıkları ve halkın gösterdiği teveccühü de es geçmeyerek, hem Kahramanmaraş halkına, hem de duyarlılıklarından ötürü basın çalışanlarına teşekkür etti, artık yatırımlara imza atma vaktinin geldiğini söyleyerek, kamuoyunda çok tartışılan, çok yazılan Göksun yolunun da belinin kırılmasına ramak kaldığını belirterek, yeni emniyet müdürlüğü hizmet binasının da yapılması için İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile de bu meseleyi görüştüğünü, yakın zamanda İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile Emniyet Genel Müdürlüğünün ortaklaşa yapacaklarını söyledi.

İçişleri Bakanlığı Komisyon Başkanı Celalettin Güvenç, sohbet ortamında geçen konuşmasının ilk dakikalarında, AK Parti iktidarının ve hükümetin dev adımla attığının da altını çizerek, "Bunlar yeter mi, yetmez. Halkın bizlerden beklentisi yüksek, halkın beklentilerinin karşılığını vermek ve bu şehre hizmet etmekle yükümlüyüz. Söz konusu memleket olunca gerisi teferruat diyoruz. Sizler de yoruldunuz, sizler de aynı düşüncede ve çizgide oldunuz, sağ olun. 11 ilçeye şükranlarımızı sunuyoruz. Bu hafta zaman ayırıp, bize destek veren herkesin yanına gidip teşekkür ziyaretinde bulunmak istiyorum. İlçeler, esnaf, sivil toplum kuruluşları da buna dahil. Önce siz basın mensuplarından başladım. Türk halkı ve Kahramanmaraş halkı, ülkenin bu tarihi seçiminde üzerine düşeni ziyadesiyle yerine getirdi, halkımıza minnettarız" diye konuştu.

İBADET AŞKIYLA ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Beraberinde AK Parti İl Başkan Yardımcıları Muhammed Şirikçi, Av. Rifat Kantarcı, Selçuk Koska ve Emre Nasır olduğu halde, samimi ortamda geçen sohbet sırasında alicenaplığı ve samimi duruşu gözden kaçmayan Güvenç,  karayolları ile ilgili temaslarının da sürdüğünü, hatta bölge müdürü Yakup Dost ile de görüştüğünü kaydederek, kentin sorunlarına yönelik hizmet aşkı ile çalışmaya devam edeceklerine vurgu yaptı, "Baro Başkanı Vahit Bağcı kaçtı diye haber yapıldı. Oysa görevli gitmişti, Toronto'da bir seminere katılmıştı. Kaçan insan gelmezdi. Oysa Vahit Bağcı havaalanına geldi ve Kahramanmaraş'a iner inmez de savcılığa gitti, ifade verdi. Sonra bir karşılıklı restleşme yaşandı sanki. Otoparkın kapısının avukatlara kapatılması vs. Bu konudan bilginiz var mıydı, ilgili miydiniz?" sorumuz üzerine Güvenç;  "Av.Rifat Kantarcı'dan bilgi almıştım. Uzlaşı içinde bir orta yol bulunur diye düşünüyorum. Avukatlık önemli meslek gurubu. Başsavcımızın da duyarlı olacağına inanıyorum. Konu tartışılabilinir. Randevu alıp görüşmek isterim" diye cevap verdi.

Güvenç,  bir başka sorumuza karşılık olarak da, "MHP'li ve CHP'li hemşehrilerimizin de yanlarına gidip, referandum sürecinde gösterdikleri duyarlılık için teşekkür etmek isterim" ifadesini kullandı ve basın mensuplarının kentin önemli meseleleri ve yerel-ulusal siyasete ilişkin sorularını da karşılıksız, cevapsız bırakmadı, özellikle ucubeden farkı kalmayan eski SSK hizmet binası ile de yakından ilgileneceğini belirtmeden geçemedi.

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol