banner1482
Öne Çıkanlar MÜFTÜ İMRAN KILIÇ ADAY ADAYI OLDU GÜNEŞ PETROL HAYIRLI OLSUN! SARIYERDE KALDI MODERN SAĞLIK MERKEZLERİNE KAVUŞACAK MST MARKA KAZICI YÜKLEYİCİLER TERCİH EDİLİYOR

Bu haber kez okundu.

GÜVENÇ, “HİÇBİR GÜÇ MERKEZİNE BOYUN EĞMEDİM!”
 TBMM İçişleri Komisyon Başkanı ve Kahramanmaraş Milletvekili Celalettin Güvenç, bazı basın organlarında çıkan haberlerle ilgili yazılı açıklamasında şu ifadeleri dile getirdi; “1.5 Yıl önceki bir ifadede geçen, yapılan toplantıların açık toplantı olduğunu ispat bakımından, içlerinde Vali ve Bürokratlarında isimlerinin anıldığı bir takım toplantılar için şahsımın suçlanması, tamda 24 Haziran seçimlerinin aday belirlemesi sürecinde, algı operasyonu değilse nedir.

Zavallılar şunu bilmeliler ki Kader Hükmünü İcra Eder. 34 senedir her türlü engellemeye karşın, bu ülkeye mazlum halkımıza, korkmadan, eğmeden, bükmeden hizmet ettik. Haram lokma yemedik çocuklarımıza yedirtmedik, hiçbir güç merkezine, rantcılara, hırsızlara boyun eğmedik, asla pes etmedik, şimdide korkmuyoruz. Veremeyecek hesabı olmayanların eşsiz güveniyle yine millet için çalışmaya talibiz.... Gecemiz geleceğimiz hayrolsun, soysuzların hainlerin şerrinden Allah Ülkemi korusun....”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol