banner1451
Öne Çıkanlar EŞLERİNİN BÖBREĞİ İLE HAYATA TUTUNDULAR SİVİL TOPLUM GELİŞİRSE TÜRKİYE DEMOKRASİSİ DE GELİŞİR KENDİMİZ ÇALDIK YAŞANACAK BİR TÜRKİYE İÇİN KÖY GARAJI CHP DEDİ DONDURMA ISMARLADI

Bu haber kez okundu.

GÜÇLÜ; “TÜRKOĞLU’NA ÜÇ HİLAL YAKIŞIR”
 Türkoğlu eski ve uzun aradan sonra yeniden belediye başkanlığına adaylığını koyan Cafer Güçlü, seçim bürosu açarak seçim startını verdi, seçim bürosu açılışı ana baba gününü andırırken, tam bir gövde gösterisine dönüştü.

Kalabalık sebebiyle caddenin bir tarafı trafiğe kapatılırken, Türkoğlu ‘Cafer Güçlü’ sesleri ile inledi durdu.

MHP’ye özgü marşlar çalındı, bayraklar gelin gibi etrafı süslerken, MHP’nin ağır topladı seçim bürosu açılışına renk kattılar.

Önce Kur’an-ı Kerim okundu. Mustafa Akpınar isimli partili vatandaşın Kur’an’ı ardından, saygı duruşu ve istiklal marşı okundu, ellere duaya açıldı.

Bu arada, iktidarı eleştiri mahiyetinde yazılan bir şiir, orada bulunan vatandaşlar tarafından çok alkışlandı.


SEÇİMDEN BAŞARI İLE ÇIKACAĞIZ!

Türkoğlu MHP İlçe Belediye Başkan Adayı, tecrübeli siyasetçi ve yerel yönetici Cafer  Güçlü, alkışlarla mikrofona geldiğinde, önce açılışa katılanları selamladı, seçim bürosunun hayırlara vesile olması dilek ve temennisinde bulundu, sonra da Büyükşehir belediye başkan adayı Prof.Dr.Tahir Akgemci’den söz aldı, her şeyden önce kendisi ile gurur duyduğunu belirterek, “En büyük desteği Türkoğlu’na vereceğine inanıyorum” dedi.

Güçlü konuşmasında, “İnşallah Büyükşehir belediye başkanı olduğunda, Türkoğlu’na Büyükşehir belediyesi tarafından yapılması gereken hizmetlerde ayrıcalık ve öncelik sözü istiyoruz. Biz gecemizi gündüzümüze katıp, hemşehrilerimizin desteği ile bu seçimden başarı ile çıkacağımıza inanıyorum. Ve ilçemize kentleşme yolunda en iyi hizmeti sunarak, Kahramanmaraş’ın en modern ve örnek ilçesi yapacağız” diye konuştu.


CAFER BEY’E ARTIK BAŞKANIM DİYECEĞİM

Bu temenniyi dile getiren de Kahramanmaraş MHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof.Dr.Tahir Akgemci ise, konuşmasına, Cafer Güçlü’den belediye başkanım diye başladı, sonra da; “Sayın Başkan adayımız benden pozitif ayrımcılık istedi, verdim helali hoş olsun. Türkoğlu benimi memleketim. Burada çok dostlarım var, kendimi de zaten Türkoğlu’lu sayıyorum. İnşallah başkan seçildiğimizde, Cafer Güçlü ile, uyum içinde, ciddi gelişmelere, projelere imza atacağımızdan emin olabilirsiniz. Kendisine başarılar diliyorum” dedi ve halkı selamladı.


BASTIRMACI, “ARAP BAHARI KAN BAHARINA DÖNDÜ”

Açılışa katılan MHP İl Başkanı Mustafa Bastırmacı ise, iktidarı Ortadoğu üzerinden vurdu, AK Partinin iç ve dış politikadaki beceriksizliğini belirterek, Arap baharını kan baharına çevirdiklerini, Türkiye’nin komşuları ile barıştan uzak yaşadığının da altını çizerek, “Bunlar sınırları bile zorlamaya çalıştılar, ülkemizin Güneydoğusunu Kürdistan yaptılar” diye konuştu, biri zihniyet değişiminin yaşanmasının şart olduğunu dile getirerek de, Türkoğlu’nun iktidardan yeterli hizmet alamadığından yakındı.


TÜRKOĞLU HAK ETTİĞİ YERDE DEĞİL.

Seçim bürosu açılışının son konuşmacısı olan MHP Milletvekili Mesut Dedeoğlu oldu. Milletvekili Dedeoğlu, meclis çatısı altında, Kahramanmaraş’ın hangi problemi varsa bunu kürsüde dile getirdiğini, soru önergeleri verdiğini kaydetti, sonra da ‘taşıdık da ne oldu’ diye sordu. Yine cevabını kendisi verdi; “81 il içerisinde ilimizi tanımayanlara ilimizi tanıttık en azından. Hatırlatmada bulunduk” dedi, son olarak da Klavuzlu Barajı suyu ile Türkoğlu ovasının sulanması için meclise verdiği soru önergesini duyurdu, 30 Mart seçimlerinden MHP’nin zaferle çıkacağını vurguladı, Büyükşehir yasasının getirdiği katkılardan söz etti. Dedeoğlu; “Türkoğlu ilçemiz, 1960’da ilçe olmuş. Olmuş ama bugün geldiği yere bakın, hak ettiği yerde mi, değil. Ama MHP adayımız Cafer Bey’e inanıyoruz, güveniyoruz. Onunla ve Büyükşehir belediye başkan adayımızla buranın, Kahramanmaraş’ın makûs talihi yenilecektir. Esnaf ziyaretleri gerçekleştirirken, dikkat ediyorum, esnaf bizi bağrına basıyor, ‘nerdesiniz, iyi ki geldiniz’ diye sesleniyor. Bu insanların MHP’ye susamışlığını gösteriyor. Halkımıza teşekkür ediyorum. Biz bu yola çıkarken, önce Allah’a sonra sizler güvenerek çıktık. Bu hava, bu coşku, iktidarın anahtarı olacaktır. Bakın, sizin bir hastaneniz var,  bunu kapatmaya çalışıyorlar,  sakın ola ki meydan vermeyesiniz” deyince,  kalabalıktan uğultu çıktı, tepki koyuldu.

Dedeoğlu son olarak da, 30 Mart mahalli seçimlerinde, AK Parti iktidarına bir Osmanlı tokadı indirileceğini, seçimlerde bütün ilçeleri alacaklarını iddia etti, bunu 12 – 0 olarak değerlendirdi, “Bugün bizim düğünümüz, bugün bayramımız, bayramınız kutlu olsun, gazanız mübarek olsun!” diyerek konuşmasına son verdi.

Konuşmaların ardından seçim bürosunun açılışı gerçekleştirildi.


AÇILIŞ VE KATILIMCILARI

MHP’nin Türkoğlu seçim bürosu açılışına katılanlar arasında ayrıca; MHP eski milletvekili M.Akif Paksoy, Cafer Güçlü’nun amcası, DYP döneminde dönemin Başbakanı Tansu Çiller’in siyasi danışmanı Erdoğan Güçlü, MHP eski ilçe başkanlarından Salman Özdoğan, Mehmet Ekberoğlu, MHP’nin etkin isimlerinden Murat Çakıroğlu, Türkoğlu Ülkü Ocakları, Kahramanmaraş Ülkü Ocakları eski Başkanı Mehmet Dizibüyük, Onikişubat Belediye Başkan Adayı Yusuf Temizkan, Onikişubat İlçe Başkanı Mesut Tosun, Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Mustafa Akpınar, Kahramanmaraş Ülkü Ocakları Başkanı Mesut Kaplan, milletvekili adayı  Şule Arıkan, MHP'nin etkin isimlerinden Cengiz Çiçeklioğlu, MHP eski ilçe başkanları yanında, çok sayıda partililer ve Türkoğlu halkı katıldı.

Türkoğlu halkı başkan adayları Cafer Güçlü’yü bağrına bastılar, sevgi tezahüratında bulundular. 




















Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol